Badanie rynku - prośba o pomoc

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
KeithFlint
Bywalec
Bywalec

Badanie rynku - prośba o pomoc

Nieprzeczytany post autor: KeithFlint »

Witam Was serdecznie ;)

Sprawa jest prosta - muszę w ramach praktyk zebrać jak najszybciej 70 internetowych ankiet.

Badanie dotyczy rynku e-usług w Polsce. Badamy różne preferencje, popyt itd itp.
Ankieta jest oczywiście anonimowa. Kto chce ten może zamówić raport z tych badań (na końcu ankiety jest miejsce na wpisanie kontaktowego maila).
W podziękowaniu każdy otrzyma obszerny e-book (opracowanie: http://helion.pl/ksiazki/polski-e-konsu ... poleko.htm)

Oto link: http://www.surveymonkey.com/s/jwa1k

Byłbym każdemu z osobna bardzo wdzięczny za pomoc. Wypełnienie ankiety u mnie trwało 12 minut.

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

wypełnione, link do książki nie działa ;)
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

Awatar użytkownika
KeithFlint
Bywalec
Bywalec

;link do książi

klimokrates, dziękuję bardzo :)

Link do książki należy skopiować do adresu przeglądarki. Niestety nie jest to aktywne hiperłącze. Zgłosiłem ten błąd autorom.

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

U mnie też nie działał link, ale gdy trzeci raz dałem odśwież stronę, zadziałało.

Awatar użytkownika
4promile
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4promile »

Link do książki działa. Dzięki, może się przyda.
Ale tak nawiasem mówiąc czy to na pewno ta sama pozycja co w Twoim linku do ze strony Helion-a. Bo tam w opisie e-book ma ponad 190 stron. A ten co się dostaje po wypełnieniu ankiety ma 73 strony.
Ale darowanemu koniowi w tyłek się nie patrzy... czy jakoś tak:).

Awatar użytkownika
KeithFlint
Bywalec
Bywalec

E-book jest opracowaniem tej z Heliona. Zapewniono mnie, że w opracowaniu są wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy. Usunięto kilka zbędnych tabel i opisów.

Nawiasem dodam, że współautor opracowania, dr Michał Kucia, prowadzi powyższe badania. Współpracuje również z nami dr Robert Wolny, autor tej helionowej książki :)

ODPOWIEDZ