Tig3r pisze:Tak i żadnego kubusia puchatka. To co podałeś oprócz tego że nie da się sprawdzić nic nie zmieni.
Wiesz,że mnie to śmieszy prawda ?
Tig3r pisze:Nie stają tylko są, i zawsze byli. Zasada pareto działa można powiedzieć od zawsze.
Ale przedtem nie chcieli chyba zmian lub nie mogli ich wyegzekwować, nikt ich nie słyszał?
Tig3r pisze:Czy to że ktoś jest w większości ma prawo okraść innych?
Myślisz, że Ci ludzie przedtem wiedzieli, że aż tak się ich okrada?
Tyś coś kolego chyba podupadł.. na rozsądku.. bo to za podatników pieniądze dotowani byli bankruci, którzy okradali właśnie podatników.
A kleptoman Obama juz przeszedl wszystkich..
Tig3r pisze: Bo chyba do tego to zmierza - zabierzmy bogatym i roztrwonmy
No tak.. bogaci to zainwestują ?
Tig3r pisze:(znaczy rozdajmy biednym - tylko pytanie co potem, bo biedny wyda i dalej pozostanie biednym a bogaty dalej powoli będzie się bogacił taka to już mentalność).
Powiedz mi jeszcze gdzie CI okupujący kogoś okradają? Bo dopiero się próbuje rozpatrzeć jak sprawa stoi.. jak to zwkle przy zamieszkach.. sprytniejsi chca skorzystac..
Ja myślałem, że oni walczą o warunki dla siebie..
Ludzie mówią, że chcą pracy.. potrzeba firm.. rewolucji w technice..
Spekulacja tego nie da..
Tig3r pisze:Tylko tam nie ma z kim negocjować. Zaraz jakiś polityk podpiąć się bedzie chcial i przejąc tą bandę.
Przeciez sa przywodcy glownego ruchu w USA reszta daje poparcie..
Szwajcar pisze:Jednak tak ogólnie to reptile, nie uważasz, że gdyby protestujący przejęli władzę to byłby powrót do tworu komunistycznego ?
Czy byłoby to złe w tych czasach ? Względnie dla mnie to paradoks..
Komunizmu nie da się obronić w żaden sposób. To była totalna porażka. Z kolei spóźnieni antykomuniści, których pełno w Polsce, na Węgrzech czy w Słowenii, na pytanie, dlaczego nasze życie bywa nadal tak podłe, skoro kapitalizm jest lepszy od socjalizmu, odpowiadają: „Ponieważ to jeszcze nie jest prawdziwy kapitalizm. Nadal rządzi nami wąska grupa komunistów. Dlatego potrzebujemy nowej czystki, musimy powtórzyć antykomunistyczną rewolucję”. To niezwykle zabawne, że dzisiejsi antykomuniści używają najbardziej zużytej goszystowskiej kliszy, zgodnie z którą demokracja w kapitalizmie to jedynie maska, skrywająca bezwzględną władzę wąskiej sekty bogaczy. Innymi słowy, ci spóźnieni neofici antykomunizmu nie dostrzegają, że to, co demaskują jako wypaczony pseudokapitalizm, jest w rzeczywistości kapitalizmem tout court.
Tak czy inaczej.. może rotacja spowodowałaby jakieś udrożnienia tam gdzie ich brakuje..
Globalizacja...
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)