Witam,
Zauważyłem, że gdy mam forum ustawione na styl we_uniwersla_new nie działa przechodzenie do wybranej strony - trochę to uciążliwe przy tematach mających po kilkaset stron.
Proszę o naprawienie problemu - z góry dziękuję.
pozdrawiam Marcin
Problem z przechodzeniem do wybranej strony
- klonmarcin
- Maniak
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
- Administrator
- Admin
Re: Problem z przechodzeniem do wybranej strony
Styl we_universal_new został wgrany testowo jakiś czas temu, ale nie został jeszcze dostosowany do potrzeb forum nawigatora. W najbliższym czasie dostosuję ten styl i zastąpi on obecny we_universal.
Odnośnie przeskoku do wybranej strony to rzeczywiście nie działa (sprawdziłem), więc postaram się to naprawić. Dzięki za wychwycenie błędu.
Pozdrawiam
Odnośnie przeskoku do wybranej strony to rzeczywiście nie działa (sprawdziłem), więc postaram się to naprawić. Dzięki za wychwycenie błędu.
Pozdrawiam
Nie wiem jak u innych osób, w sumie nie widzę żadnych monitów ale strasznie ciężko/długo trwa przechodzenie ze strony na stronę. Na trzech przeglądarkach mam tak samo. Nie wiem czy coś się chwilowo posypało czy to u mnie, chociaż wszystko mi działa normalnie (inne strony itp).
Pozdrawiam
PS.
Dziwne po paru minutach od napisania posta zaczęło wszystko śmigać, hmmm. cuda, cuda...
Pozdrawiam
PS.
Dziwne po paru minutach od napisania posta zaczęło wszystko śmigać, hmmm. cuda, cuda...
Wczoraj i dziś forum strasznie muliło momentami - więc akurat pewnie wstrzeliłeś się w "zamulony" okres.kris007 pisze:Nie wiem jak u innych osób, w sumie nie widzę żadnych monitów ale strasznie ciężko/długo trwa przechodzenie ze strony na stronę. Na trzech przeglądarkach mam tak samo. Nie wiem czy coś się chwilowo posypało czy to u mnie, chociaż wszystko mi działa normalnie (inne strony itp).
Pozdrawiam
PS.
Nie jest tu przypadkiem winny ten plik .htaccess od tej galerii?
Ten obrazek co wkleiłeś jest za mały, nic na nim nie widać.
Możesz podać adres swojej strony?
Ten obrazek co wkleiłeś jest za mały, nic na nim nie widać.
Możesz podać adres swojej strony?