Witam,
Czy jest jakas opcja odpowiedz na post tak aby posty tego samego autora nie zlewaly sie w jeden ogromny post
Zlewajce sie odpowiedzi
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Re: Zlewajce sie odpowiedzi
Chyba tylko w dziale jurnali jest to wyłączone.
Nie wiem jak teraz ale kiedyś było to chyba 24 godziny odstępu między postami żeby nie zostały sklejone.
Na początku zmiany silnika forum widać było po dziale DT że brak antyflooda jest fatalnym rozwiązaniem.
Nie wiem jak teraz ale kiedyś było to chyba 24 godziny odstępu między postami żeby nie zostały sklejone.
Na początku zmiany silnika forum widać było po dziale DT że brak antyflooda jest fatalnym rozwiązaniem.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Z czasem antyflooda to trochę przegięcie. Traderzy walczą o nanosekundy, a wy ustawiacie jakieś minuty!
XXI mamy wiek czy XX?
XXI mamy wiek czy XX?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
- fx-technik
- Fanatyk
U mnie to samo.
Posty się dopisują nawet następnego dnia.
http://forex-nawigator.biz/forum/dadas- ... ml#p888796
Nie podoba mi się to.
Piszę nie apropos tego poprzedniego postu, i nie chcę, żeby nowy materiał się dodał do poprzedniego.
Posty się dopisują nawet następnego dnia.
http://forex-nawigator.biz/forum/dadas- ... ml#p888796
Nie podoba mi się to.
Piszę nie apropos tego poprzedniego postu, i nie chcę, żeby nowy materiał się dodał do poprzedniego.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?