Wyszukiwarka pytanie
Wyszukiwarka pytanie
Dlaczego na forum nie mozna uzywac naszej wyszukiwarki "forumowej" , tak jak to do niedawna bylo, tylko kazde (za)pytanie leci przez googla? 

Ostatnio zmieniony 29 mar 2010, 15:54 przez Hikari, łącznie zmieniany 1 raz.
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% 

wyszukiwanie google dla www.forex.nawigator.biz
Admin widać spełnia po części nasze prośby.. sądzę , że to tymczasowe rozwiązanie ... (stare musi być .. bo się przyzwyczaiłem
) .. jescze rano była opcja wyboru gdzie i jak szukać (google lub po staremu .. )
ale fajnie że nie trzeba będzie wklejać linku http://www.forex.nawigator.biz do googla + "coś tam" 

nic mi o tym nie wiadomo więcejHikari pisze:a czy ona byla wczesniej tzn. dzien, tydzien albo miesiac temu zapowiedziana?

Ostatnio zmieniony 29 mar 2010, 16:15 przez reptile, łącznie zmieniany 1 raz.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
-
- Gaduła
szuaknie na nawigatorze..
Jak (nie)działa wyszukiwarka na tym forum? Było też postulowane w Bronmy forum przed naplywem padakivindemiatrix pisze:Nasze prośby czyli.....?

* poza tym ostatnio szukajka forumowa faktycznie się coś zrąbała ... po wybraniu konkretnego działu i nicku zero wyników .. a kiedyś pięknie listowało wyniki

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
wszystko drobnym druczkiem jak na jakims formularzu ubezpieczeniowymCyb pisze:Ale przecież na dole jest wyraźnie napiybsane że jak ktoś chce skorzystać ze starej wersji to trzeba kliknąć...

Hikari
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% 

Jest możliwa teraz i będzie w przyszłości. Bez obaw.Hikari pisze:ale dobrze, ze ta opcja jest mozliwa.
Reklamy? Jak to w wynikach wyszukiwania Google. Jedyne co mogłem zrobić, to tak ustawić, aby się wyświetlały wyłącznie z prawej strony, dzięki temu najmniej przeszkadzają. Oczywiście można zrobić wersję bez reklam, ale to kosztuje. Google chce wtedy miesięczną opłatę za taki luksus. Zapłacisz?vindemiatrix pisze:To raczej chęć zarobienia paru PLNów i spopularyzowaniu forum na googlach

Takie rozwiązanie jak obecnie ma dwie zalety. Odciąża naszą bazę danych, co mam nadzieję, że przyspieszy forum w działaniu oraz umożliwia w wielu przypadkach lepsze wyszukiwanie informacji. System wyszukiwania jest w Google naprawdę na dużo wyższym poziomie algorytmu (analiza fleksyjna itd.) niż w taj wbudowanej w phpBB. Ale jak ktoś woli standardową, to oczywiście może dalej jej używać.