Historia rachunku

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
EAForex
Bywalec
Bywalec

Historia rachunku

Nieprzeczytany post autor: EAForex »

Czy istnieje możliwość wyłączenia pobierania historii rachunku przy logowaniu się ?
(Szkoda mi transferu aby za każdym razem pobierać pełną historię...).

mac
Gaduła
Gaduła

Re: Historia rachunku

Nieprzeczytany post autor: mac »

zakladka historia , prawy klawisz myszki , wybierz okres jaki chcesz
"IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT! " - TheRumpledOne

EAForex
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: EAForex »

Nie chce zmienić okresu wyświetlania, tylko w ogóle nie pobierać przy logowaniu tych danych. Przy każdym logowaniu (nawet spowodowanym 1 sekundowym brakiem dostępu do internetu) historia pobiera się w całości (np. z 5 lat).

Każde takie "przelogowanie" zabiera mi 10 Mb, więc przy 10 "awariach braku zasięgu" ubywa mi 100Mb, mnożąc przez liczbę dni handlowych wychodzi nawet 2 Gb na takie głupoty....

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

EAForex pisze:Nie chce zmienić okresu wyświetlania, tylko w ogóle nie pobierać przy logowaniu tych danych. Przy każdym logowaniu (nawet spowodowanym 1 sekundowym brakiem dostępu do internetu) historia pobiera się w całości (np. z 5 lat).

Każde takie "przelogowanie" zabiera mi 10 Mb, więc przy 10 "awariach braku zasięgu" ubywa mi 100Mb, mnożąc przez liczbę dni handlowych wychodzi nawet 2 Gb na takie głupoty....
Top wybierz sobie w historii interwał dzisiaj i będą się ładowały tylko transakcje z danego dnia.
Możesz próbować kombinować z ustawieniem jakiś dat spoza zakresu historii konta, ale terminal (przynajmniej u mnie) nie zapamiętuje tego.
Green
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ