Chodzi o zlecenia oczekujące (buy limit i sell stop).

No ale to nic nie daje, bo można ustawić ostatnią wartość, albo ustaloną, a czemu nie można tego sobie samemu zmieniać?sgorn pisze:Hej,
Narzedzia--Opcje--Handel.
F9 aktywuje zlecenie
prawy ALT TBaton pisze:No ale to nic nie daje, bo można ustawić ostatnią wartość, albo ustaloną, a czemu nie można tego sobie samemu zmieniać?sgorn pisze:Hej,
F9 aktywuje zlecenie
O to chodziło, wielkie dzięki!Damian77 pisze:prawy ALT TBaton pisze:No ale to nic nie daje, bo można ustawić ostatnią wartość, albo ustaloną, a czemu nie można tego sobie samemu zmieniać?sgorn pisze:Hej,
F9 aktywuje zlecenie
w okienku zmieniasz wartość na dowolną i problem z głowy
Możesz też składać skryptemi do oczekujących,Baton pisze:Jak składać zlecenia o innym wolumenie niż 0,1 lota z wykresu?
W sumie to ten alt+T praktycznie załatwia sprawę, ale jak masz lub wiesz skąd zassać taki skrypt to daj znać pls.kris007 pisze:Możesz też składać skryptem do oczekujących, przeciągasz go w pasujące Ci miejsce na wykresie i tam stawia zlecenie, wolumen jaki wpiszesz taki będzie.Baton pisze:Jak składać zlecenia o innym wolumenie niż 0,1 lota z wykresu?
Wrzuciłem wyżej, widać pisaliśmy w jednym czasieBaton pisze:W sumie to ten alt+T praktycznie załatwia sprawę, ale jak masz lub wiesz skąd zassać taki skrypt to daj znać pls.
Możesz w 2-3 zdaniach napisać jak ten skrypt działa, mnie się coś takiego wyświetla i kompletnie nie wiem o co chodzi...kris007 pisze:Wrzuciłem wyżej, widać pisaliśmy w jednym czasieBaton pisze:W sumie to ten alt+T praktycznie załatwia sprawę, ale jak masz lub wiesz skąd zassać taki skrypt to daj znać pls.
No ja osobiście używam tylko skryptów,
tak już się przyzwyczaiłem że żadne inne wynalazki wręcz mi nie pasują, no ale to oczywiście kwestia gustu
Zakładka Wpisz Parametry:Baton pisze:Możesz w 2-3 zdaniach napisać jak ten skrypt działa, mnie się coś takiego wyświetla i kompletnie nie wiem o co chodzi...
Kod: Zaznacz cały
//#property show_inputs