Witam ,
Mialbym takie pytanie gdyz testuje oraz pisze inducatory na MT4 . Ostatnio jednak poszukuje coraz to nowszych systemow , dlatego mialbym pytanie . Czy znacie moze jakies strony gdzie mozna sciagnac gotowe systemy lub same inducatory ?
Byc moze okaze sie , ze trafie na takie ktore jeszcze nie zbadalem.
Tutaj zalaczam zdjecie z ostatniego testowanego ( mojej wlasnosci ) systemu z ostatnich 3 tygodni.
jezeli kogos interesuje wymiana informacji , zapraszam .
Platforma MT4
Platforma MT4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Platforma MT4
Zajrzyj na forum ForexFactory.com. Jest tam tego cała masa tylko czasem trzeba poświęcić chwilę aby przebić się przez kilka stron bezsensownych postów...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Re: Platforma MT4
Hej Raposo ,
Ogolnie jestem tam zarejestrowany ale tam aby znalesc cos wartosciowego potrzeba by kilku lat swietlnych spedzic aby to odnalesc . Nie ktore linki lub att znikaja bardzo szybko . No cuz , dzieki za rade . Bede szukal dalej .
Pozdrawiam
Ogolnie jestem tam zarejestrowany ale tam aby znalesc cos wartosciowego potrzeba by kilku lat swietlnych spedzic aby to odnalesc . Nie ktore linki lub att znikaja bardzo szybko . No cuz , dzieki za rade . Bede szukal dalej .
Pozdrawiam