witam
mam pytanie co jest potrzebne aby grac na platformie jforex w tel ? jak ktos korzysta to prosze o pomoc:)
platforma jforex w tel?
Re: platforma jforex w tel?
A przeczytałeś chociaż specyfikację platformy ?
JFOREX PLATFORM
Requirements:
Java 1.6+, CPU 1.5 GHz+, RAM 1Gb
JForex na telefonie nie uruchomisz.
JFOREX PLATFORM
Requirements:
Java 1.6+, CPU 1.5 GHz+, RAM 1Gb
JForex na telefonie nie uruchomisz.
troche zle zapytalem mam konto w dukascopy i oferuja platforme na tel i chetnie bym z tego skorzystal ale nie wiem jak sie do tego zabrac jaki tel , internet itd.
Tel taki, jaką platformę chcesz odpalić. Jak chcesz iOS to wiadomo że Apple, jak Android to Android.
telefondjdampca pisze:witam
mam pytanie co jest potrzebne aby grac na platformie jforex w tel ? jak ktos korzysta to prosze o pomoc:)

A dokładniej to smartfon z systemem android lub ios, instalujesz ich platforme, logujesz sie i grasz, no i oczywiscie internet w telefonie, każdy operator juz go chyba oferuje w standardzie
dzieki za odp a orientujecie sie ile takie granie na tel bierze transferu danych?
Trudno powiedzieć ponieważ jest to uzależnione od tego jak długo obserwujesz rynek, czy i jak dużo przełączasz się między wykresami, zmieniasz interwały itd. Musisz sam sprawdzić.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu