Platforma z nakładającymi się wykresami

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
NickLesson
Uczestnik
Uczestnik

Platforma z nakładającymi się wykresami

Nieprzeczytany post autor: NickLesson »

Cześć!

Mam pytanie. Chodzi mi o platformę, gdzie mógłbym nałożyć na siebie wykresy np. z 7 dni, na jednodniowy i je porównać. Chodzi mi, żeby na jednym oknie widać było dwie linie z różnych przedziałów czasowych. Być może temat ten już był poruszony, więc w miarę możliwości prosze o linka do niego,

pozdrawiam!

NL

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

O nie nie. Nick Leeson juz nie może trejdować. Chcesz doprowadzić do bankructwa kolejną instytucje???!

NickLesson
Uczestnik
Uczestnik

Hahhaha..tak! :D

A poważnie to chcę przetestować strategię średnich kroczących, ale potrzeba mi właśnie dwóch wykresów nałożonych na siebie.

Mógłbym teoretycznie sobie zrobić screenshota i w photoshopie sobie ja nałożyć bez problemu, ale nie chce mi się jebać z tym.

Pozdro!

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

Masz wskaźnik custom candle w metatraderze. Wypróbuj go

NickLesson
Uczestnik
Uczestnik

thx

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Re: Platforma z nakładającymi się wykresami

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
NickLesson pisze:Cześć!

Mam pytanie. Chodzi mi o platformę, gdzie mógłbym nałożyć na siebie wykresy np. z 7 dni, na jednodniowy i je porównać. Chodzi mi, żeby na jednym oknie widać było dwie linie z różnych przedziałów czasowych. Być może temat ten już był poruszony, więc w miarę możliwości prosze o linka do niego,

pozdrawiam!

NL
Alior Trader (ProTrader) ma taką możliwość ale nie synchronizuje czasowo wykresów.
Najlepszym wyjściem dla Ciebie będzie zainstalowanie FXCM Strategy Tradera. Tam jest dokładnie to czego szukasz.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

ODPOWIEDZ