Jaki ECN do nakładki Ninja Trader

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Jaki ECN do nakładki Ninja Trader

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Witam,
Naczytałem się sporo o nakładce NT i proszę o poradę, jakiego brokera ECN wybrać bądź innego z którym ta nakładka działa. Myślałem o Forex.com ale hmmm do tej pory tylko MT4 i zaczynam przygodę z Alior Trader. O ile wiem to AT nie da rady z NT, więc gdzie????

Awatar użytkownika
Robert B
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Robert B »

Interactive Brokers
"jutro to dziś - tyle że jutro" - S. Mrożek

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Dziękuję za szybką odpowiedź :)

Dodano po 2 godzinach 13 minutach:

Aha, Ściągnąłem platformę brokera Forex.com w demo i Ninja Trader 7. Jak NT7 dostosowaś do ForexTrader Pro ??

Dodano po 2 godzinach 38 minutach:

Mam już od Interactive Brokers platformę Trader Workstation (TWS) teraz tylko jak ją zgrać z Ninja Trader 7??
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

ROBERCIE B. Czy byłbyś tak uprzejmy i wytłumaczył mi jak początkującemu jak zgrać ze sobą Interactive Brokers z NT7 bo nie mam pojęcia. Z góry dziękuję :)
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Cz jest choćby jedna osoba która pomoże mi ogarnąć temat NT7 jak to połączyć z inną platformą i zacząć działać ( może jakiś link gdzie jest to wyjaśnione) Pozdrawiam.

kowal00
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kowal00 »

A przejrzales forum odnosnie NT? Tu powinienes znalezc cos ciekawego:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0 , a tu instrukcja polaczenia z IB: http://www.ninjatrader.com/ConnectionGu ... tion-Guide
pozdr.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Tommy_Boss pisze: Cz jest choćby jedna osoba która pomoże mi ogarnąć temat NT7 jak to połączyć z inną platformą i zacząć działać ( może jakiś link gdzie jest to wyjaśnione
Generalnie sprawa jest prosta i trudna jednocześnie /// aby nie powiedzieć beznadziejna...//
Powinno być tak Idzie Kolega do banku i masz kompleksową usługę i załatwienie Twojego problemu od A do Z...
Tak będzie... niestety dopiero za 10-30 lat...
Co teraz... tylko forum,ewentualnie próbować prze fora międzynarodowe// jak znasz języki..//
Temat jest masakryczny...,w skrócie myślowym... w Polsce jest chyba z dwóch sprzedawców np. Metastock....,z tego w najprostrzych pytaniach autoryzowani sprzedawcy nie wiedzą kompletnie nic...
Nawet autoryzowane i sprawdzone instytucje co mają wpisane w swój regulamin że można podłączykć Metastock.. jak przyjdzie co do czego to się nie da...
Szczerze?...
Totalna masakra,tylko możesz liczyć na forumowiczów ,lub próbuj na międzynarodowych forach....

Pozdrawiam.

Dodano po 35 sekundach:

Ps. spróbuj bezpośrednio do nich napisać....
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Dziękuję za pomoc, już to rozkminiam i powolutku do celu. Napiszę też bezpośrednio do NT.

Awatar użytkownika
Robert B
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Robert B »

Nie jest to jakos skomplikowane. Zainstaluj TWS i ninjatrader i dalej podazaj tak jak tutaj pokazuja http://www.ninjatrader.com/ConnectionGu ... -Guide.php

edit: sorry, nie zauwazylem ze juz kolega kilka postow wyzej wrzucil juz ten link.

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Czy oprócz Interactive Brokers jest jakaś prosta w rejestracji platforma na którą pasuje NT7??? Pomóżcie proszę bardzo chcę pograć na NT7 i nie mogę sobie z tym poradzić !!!

Dodano po 22 godzinach 55 minutach:

Interactive Brokers - Rejestracja na tej platformie jest dla mnie nie do przejścia. Jestem za mało majętny :(

ODPOWIEDZ