TRADEandBET Dziennik absolwenta HQTRADER

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
KMichal
Gaduła
Gaduła

TRADEandBET Dziennik absolwenta HQTRADER

Nieprzeczytany post autor: KMichal »

Witam serdecznie! Koniec końców przyszła pora i na mój dziennik. Z racji tego, że prowadzę i tak własny "do szuflady" postanowiłem się nim z Wami podzielić i dodatkowo jeszcze zarobić na nim. Wszystkie zagrania, które będę publikował znajdą się na mojej stronie internetowej... Na forum będę tylko informował o nowych pozycjach oraz ewentualnych modyfikacjach.

Generalnie na tym forum można przeczytać tylko negatywne opinie na temat projektu edukacyjnego HQ TRADER. Tym dziennikiem postaram się udowodnić, że jednak przekazali mi wartościową wiedzę, i że dostarczyli mi wszystkiego czego do tej brakowało aby regularnie zarabiać...

Część z Was może zna kilka założeń strategii ale postaram się ją w skrócie opisać:
- trend określany metodą overbalance,
- teoria fal Elliotta,
- fibo(wewnętrzne, zewnętrzne, RX i IRX),
- formacje świecowe,
- 6 schematów.
To tak w wielkim skrócie...

Strona jest cały czas modyfikowana, ponieważ prowadzę ją razem ze znajomym, który publikuje również własne typy bukmacherskie. Swoją drogą świetnie mu to nawet idzie :D Wracając na moje podwórko powiem, że pojawiło się tam już kilka wpisów, których nie będę włączał do ogólnych wyników.

W poniedziałek ruszam z nowym rachunkiem, który podłącze pod myfxbook aby nie było żadnych pomówień, że publikuję tylko część zagrań... Dodam jeszcze, że na opinie typu "ta strategia nie zarabia" będzie trzeba jednak poczekać kilka miesięcy, ponieważ częstotliwość moich wejść waha się między 1-3 tygodniowo.

Kończąc chciałbym zaprosić na stronę http://www.tradeandbet.pl. Polecam również subskrypcje dzięki, której nie przegapicie żadnego wejścia...

Pozdrawiam
Zapraszam na mój FX BLOG- LINK W PROFILU

ODPOWIEDZ