DARMOWY WEBINAR Z ICHIMOKU

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
ForexWizards
Bywalec
Bywalec

DARMOWY WEBINAR Z ICHIMOKU

Nieprzeczytany post autor: ForexWizards »

Program szkolenia:
Podczas webinaru zostanie przedstawiona KOMPLETNA STRATEGIA INWESTYCYJNA oparta na Ichimoku

Terminy: 24.10.2013 godz. 20
27.10.2013 godz. 18

SZKOLENIE JEST DARMOWE

Zapisy: Osoby zainteresowane proszone są o informację na adres office@forexwizards.eu z wybranym terminem

ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA

Każdy uczestnik od listopada (przez miesiąc) będzie otrzymywał DARMOWE sygnały z tej strategii

http://forexwizards.eu/pl

Awatar użytkownika
krzysiek1960
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DARMOWY WEBINAR Z ICHIMOKU

Nieprzeczytany post autor: krzysiek1960 »

Hej! Dzięki za chęć podzielenie się za darmo swoją wiedzą na szkoleniu - z chęcią się zapisałem :)

Mam pytanie - na swojej stronie serwujecie screeny z historii transakcji w mt4 z okresu letniego tego roku (dział o nas), gdzie 99% transakcji jest zyskowne. Mam dwa pytania:

- czy jest szansa na udostępnienie tego rachunku na myfxbook bądź innej platformie tak żeby zobaczyć jak sobie radził przed i jak sobie radzi obecnie?

- czy na wspomnianym rachunku transakcje dokonywane są przy użyciu "KOMPLETNA STRATEGIA INWESTYCYJNA oparta na Ichimoku" ?
co ja kodzę ?

ForexWizards
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexWizards »

Witam,
1. W tamtym okresie korzystaliśmy z usług brokera z MT4, obecnie jest to Dukascopy i JForex, zobaczę czy jest taka możliwość na tej platformie
2. W większości tak, jednak duża część zleceń opierała się o drugą strategię, skalping, przedstawimy ją na jednym z kolejnych webinarów.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

JForex do MyFxBooka podłączyć nie można jednak po kontakcie z supportem można poprosić o wygenerowanie hasła do rachunku, które będzie służyło jedynie do logowania (i weryfikacji wyników).

Pozdrawiam
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ