Wolnościowa odzież

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
ermak3
Pasjonat
Pasjonat

Wolnościowa odzież

Nieprzeczytany post autor: ermak3 »

Zastanawiałem się (w sumie dalej się zastanawiam) czy można w tym dziale umieszczać również coś takiego, ale skoro ktoś tu wrzuca linki do malucha, to czemu nie :P

https://www.facebook.com/Weallarefreepl

Druga (z tego co mi wiadomo) wolnościowa marka odzieżowa. Sukces czy porażka? Co o tym sądzicie, bo to że rynek i tak wszystko zweryfikuje wiemy wszyscy : D
Obrazek

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wolnościowa odzież

Nieprzeczytany post autor: bbq »

ermak3 pisze:Sukces czy porażka?
Porażka
ermak3 pisze: Co o tym sądzicie
Ja wiem, co o tym sadzić, gorzej, że Ty nie wiesz (oczywiście pominę fakt, ze naprawdę nie wiesz o co chodzi, w sumie to tylko 12147 użytkowników,
z czego dosyć niewielka cześć jest tu czysto dla fx, także spoko reklamę zrobiłeś/łas).
Ktoś dobrze kombinuje, ogólny niepokój w EU, śmiałe hasła, nadruki na koszulkach z podobiznami osób, które rzeczywiście zmieniły bieg historii.
Przykre a raczej smutne jest to co napisałeś/łas - że jest to '' wolnościowa marka odzieżowa''.
Mógłbym tu pisać i pisać, ale odpowiedz sobie na pytanie czy znasz jakąś "wolnościową markę"?
Lekki paradoks to mało powiedziane.

Pzdr.

ps. tylko oszczędź gadek o Solidarności w pryzmacie ''wolnościowa marka''/znak.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein

Awatar użytkownika
ermak3
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ermak3 »

bakubaq pisze:
ermak3 pisze:Sukces czy porażka?
Ja wiem, co o tym sadzić, gorzej, że Ty nie wiesz (oczywiście pominę fakt, ze naprawdę nie wiesz o co chodzi, w sumie to tylko 12147 użytkowników,
z czego dosyć niewielka cześć jest tu czysto dla fx, także spoko reklamę zrobiłeś/łas).
To raczej oczywiste, po co to tu wrzuciłem^^ ale przy okazji dowiedzieć co inni o tym myślą nie zaszkodzi.

Istnieje już jedna wolnościowa marka i żadnego paradoksu tu nie widzę, co nie znaczy że go nie ma ; /

bakubaq pisze:ps. tylko oszczędź gadek o Solidarności w pryzmacie ''wolnościowa marka''
Tego też nie rozumiem ; / chyba za wczesna pora^^
Obrazek

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

ermak3 pisze: ale przy okazji dowiedzieć co inni o tym myślą nie zaszkodzi.
Sądzę, iż jest to porażka.
ermak3 pisze:To raczej oczywiste, po co to tu wrzuciłem^^
Trzeba było tak od razu, a nie jakieś podchody w poznawanie opinii innych. :wink:
ermak3 pisze:Istnieje już jedna wolnościowa marka i żadnego paradoksu tu nie widzę, co nie znaczy że go nie ma ; /
W takim razie powodzenia życzę.

Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Hipsterów znajdziesz co to kupią ale nie spodziewałbym się kokosów.
Poszedłbym bardzie w rynek teoretyków spiskowych.
NWO, GMO, Opus Dei, etc to jest bardzo chłonny i naiwny rynek.
Kupią wszystko na pniu. Jeszcze zrób płatności biotcoinami i sukces gwarantowany.
Ale oczywiści musi być jakość, polecam wzorować się na tym.
http://surgepolonia.pl/
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

Nie widziałem hipstera w koszulce która propagowałaby barwy narodowe i symbole nawiązujące do naszej historii.
Hipsterzy bardziej kojarzą mi się z ludźmi, którzy wierzą w świat super,cool, fajny, tu i teraz bez "teorii spiskowych" (inni by powiedzieli, bez ujawniania prawdy).

A biznes biznesem - ktoś kupuje, ktoś zarabia - czy to jest kokaina czy koszulki z barwami biało-czerwonymi.

Dla Ciebie Daro chyba wszystko czego nie pokazują w telewizji jest teorią spiskową ;)
Czekam na jakiegoś linka do Wikipedii :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 12:53 przez leszczu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

leszczu chodziło mi o jakość tych podkoszulek oraz sam serwis.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

daromanchester pisze:leszczu chodziło mi o jakość tych podkoszulek oraz sam serwis.
A to trzeba było tak od razu a nie odwoływać się go hipsterów, nwo, gmo i nba :mrgreen:
Bo wtedy można odnieść wrażenie, że ludzie, którzy mogą być zainteresowani takimi koszulkami powinni być stawiani na równi z grupą uważaną za pomyleńców :wink:

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

leszczu pisze: Czekam na jakiegoś linka do Wikipedii :mrgreen:
Proszę bardzo:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipster
lepsze to niż to
http://www.urbandictionary.com/define.p ... id=2705928

Pisałem już kiedyś że staram się nie linkować do dziwnych stron jeśli podaję jakąś definicje.
Wiki jest chyba najbezpieczniejsza. Chociaż zdaję sobie bardzo dobrze sprawę z jej niedoskonałości.
A spiskowców zawsze przywołuję bo mam straszną z nich ubaw. :mrgreen:
Ale kasę można na nich trzepać bez opamiętania bo tak są naiwni i bezbronni.

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

daromanchester pisze: Ale kasę można na nich trzepać bez opamiętania bo tak są naiwni i bezbronni.
Dokładnie tak samo jak na tych, którym nigdy nawet nie przyjdzie na myśl słowo "spisek".

ODPOWIEDZ