https://www.facebook.com/Weallarefreepl
Druga (z tego co mi wiadomo) wolnościowa marka odzieżowa. Sukces czy porażka? Co o tym sądzicie, bo to że rynek i tak wszystko zweryfikuje wiemy wszyscy : D
Porażkaermak3 pisze:Sukces czy porażka?
Ja wiem, co o tym sadzić, gorzej, że Ty nie wiesz (oczywiście pominę fakt, ze naprawdę nie wiesz o co chodzi, w sumie to tylko 12147 użytkowników,ermak3 pisze: Co o tym sądzicie
To raczej oczywiste, po co to tu wrzuciłem^^ ale przy okazji dowiedzieć co inni o tym myślą nie zaszkodzi.bakubaq pisze:Ja wiem, co o tym sadzić, gorzej, że Ty nie wiesz (oczywiście pominę fakt, ze naprawdę nie wiesz o co chodzi, w sumie to tylko 12147 użytkowników,ermak3 pisze:Sukces czy porażka?
z czego dosyć niewielka cześć jest tu czysto dla fx, także spoko reklamę zrobiłeś/łas).
Tego też nie rozumiem ; / chyba za wczesna pora^^bakubaq pisze:ps. tylko oszczędź gadek o Solidarności w pryzmacie ''wolnościowa marka''
Sądzę, iż jest to porażka.ermak3 pisze: ale przy okazji dowiedzieć co inni o tym myślą nie zaszkodzi.
Trzeba było tak od razu, a nie jakieś podchody w poznawanie opinii innych.ermak3 pisze:To raczej oczywiste, po co to tu wrzuciłem^^
W takim razie powodzenia życzę.ermak3 pisze:Istnieje już jedna wolnościowa marka i żadnego paradoksu tu nie widzę, co nie znaczy że go nie ma ; /
A to trzeba było tak od razu a nie odwoływać się go hipsterów, nwo, gmo i nbadaromanchester pisze:leszczu chodziło mi o jakość tych podkoszulek oraz sam serwis.
Proszę bardzo:leszczu pisze: Czekam na jakiegoś linka do Wikipedii
Dokładnie tak samo jak na tych, którym nigdy nawet nie przyjdzie na myśl słowo "spisek".daromanchester pisze: Ale kasę można na nich trzepać bez opamiętania bo tak są naiwni i bezbronni.