Wiem, że Akhh doradza.. ale też pewnie wszystkiego nie wie..

Ma ktoś problem ze znalezieniem brokera pod grubsze inwestycje/spekulacje?
Niby co to założyć konto w IB.. albo Dukascopy.. tu też doradzają.. ale goście nie są raczej DI.. nie jestem.. IB etc..
Ale.. gdyby ktoś szukał konkretnej porady.. nie odpowiedzi na pytania.. bo od tego są ibsy..
Mam na myśli.. jak robić swoje i jeszcze lepiej zarabiać.. to można próbować pytać.. jeśli znajdzie się ktoś..
Od 500k $
Wiem, że wielu planuje nowych forexową kariere zastanawia się jak to będzie.. jak się ułożyć z tym wszystkim itd.. tego typu pogawędki mnie nie interesują..nie chce mi się rozpalać wyobraźni hehe.
Umowa o poufności.. F2F. Wcześniej rozmowa tel,skype lub info.. o stylu żeby można było coś dobrać i przygotować się, odpowiedzieć.. pewnie od razu symboliczną opłatę wezmę, żeby zrobić zaporowe wejście i nie tracić czasu live.. może znajomym nickom friko coś powiem

Gdyby był w PL jakiś popyt na tego typu sprawy.. to kto wie..
W skrócie.. optymalizacja kosztów, polepszenie i ochrona interesów..
Jak mówię.. na spontanie.. więc temat zostawiam pod pytania..
Rozważałbym też współpracę z osobą, która już ma doświadczenie na rynku,obraca większym kapitałem.. i chciałaby nabyć wiedzę celem prowadzenia tego typu działalności operacyjnej.. wielojęzyczność mile widziana ang,niem
A jeśli ktoś myśli o własnym brokerze lub innym biznesie.. szuka kogoś kto wiedziałby co gdzie jak etc.. to kto wie..
Choć widząc jak to było z AMP futures.. jestem sceptyczny.
Z racji bezpieczeństwa wolałbym info na my.reptile w gmail
Eh.. zarabianie zaczyna się od chronienia swojego kapitału..
Jest też ew. okazja nawytykać reptajlowi.. na stare lata.