Zacznij zarabiac na FX

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Zacznij zarabiac na FX

Nieprzeczytany post autor: xpep »

Witam

Chcialem zaproponowac oferte szkolenia, jaka zoferuje moja niebawem założona firma.

Szkolenie to w pełni przygotuje osobę do regularnych zarobkow na fx. W ramach szkolenia kursant poznaje w pelni mechaniczny system ktory z powodzeniem stosuje od 3 lat. Trejdujemy live przez 8h dziennie, komunikacja przy pomocy skype lub podobnego programu. Całość to 160h. Dodatkowo po szkoleniu udzielam dożywotnich konsultacji, zakladam że po miesiacu nie beda potrzebne :D

System posiada bardzo precyzyjne reguly wejsc i kontroli pozycji. Ja stosuje go intraday, zadko trzymam pozycje dluzej niz 1 dzien, ale sprawdza sie takze w longterm. Podczas szkolenia najlepiej skalp i intraday bo bedzie najwiecej sygnalow, a to uzmozliwi dobre zrozumienie systemu i szybkie nauczenie sie regul.

Dlugo zastanawialem sie nad opcja weryfikacji moich umiejetnosci i wynikow. Zdecydowalem że każdy kursant ma mozliwosc zrezygnowania z kursu w ciagu pierwszych 3 dni - zwrot kasy. W te dni nie bede uczyl systemu a pokaze jak nim zarabiam na zywo 8) dodatkowo bedzie to czas przeznaczony na zbadanie poziomu wiedzy kursanta.

Moje szkolenie adresowane jest do osob ktore posiadaja min 30 000 zl na inwestycje, uwazam ze przy kwocie nizszej utrzymywanie sie z fx jest dosc stresujace.

Cena to 10 000 brutto.

Nie musze chyba tlumaczyc ze im wiecej kursant bedzie inwestowal tym szybciej sie ta kwota zwroci. Zakladam ze podczas szkolenia uda nam sie zarobic 400 pips, wiec kazdy moze sam policzyc czy zadam duzo czy tez nie.

Szkolenie jest docelowo indywidualne, jednak jesli ktos chcialby w grupie znajomych to 2 max 3 osoby.

W razie pytan prosze pisac.

Pozdrawiam

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

Re: Zacznij zarabiac na FX

Nieprzeczytany post autor: MkubuxK »

Posiadasz może statement dla tego okresu z konta real ewentualnie backtest dla odpowiedniego okresu przy dobrej jakości modelowania ?

EDIT: 3 dni dla systemu intraday bardzo mało - mała próba statystyczna - czytaj nic nie powie o systemie. Czy jesteś w stanie zaproponowac coś innego jako metodę weryfikacji systemu ?
fx-forum

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Szkolenie to w pełni przygotuje osobę do regularnych zarobkow na fx. W ramach szkolenia kursant poznaje w pelni mechaniczny system ktory z powodzeniem stosuje
(...)
Dodatkowo po szkoleniu udzielam dożywotnich konsultacji, zakladam że po miesiacu nie beda potrzebne
Dość kategorycznie postawione cele.
Zdecydowalem że każdy kursant ma mozliwosc zrezygnowania z kursu w ciagu pierwszych 3 dni - zwrot kasy. W te dni nie bede uczyl systemu a pokaze jak nim zarabiam na zywo
A może parę filmików załatwiłoby sprawę? Wyszłoby na to samo, tyle że nie byłoby zabawy z przelewami.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

W pełni mechaniczny system? Hmm.. Czyli prosto rzecz ujmując sprzedajesz EA a szkolenie to nauka jego obsługi ? :)

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

A zapytam jeszcze - trzeba mieć jakąś wiedzę? predyspozycje? umiejętności? Czy mogę np. zapisać moją żonę na szkolenie i będzie "gotowa do zarabiania"?

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

xpep pisze:Zakladam ze podczas szkolenia uda nam sie zarobic 400 pips, wiec kazdy moze sam policzyc czy zadam duzo czy tez nie.
400 pipsów...hmmm... nic mi to nie mówi , szczerze powiedziawszy..dla jednego moze 400 pipsów 0.1 lota to bedzie spoko, dla innego 400 pips grane 5 lotami tak sobie....
400 pipsów przy średnim SL=10 pips i risk 1 % to faktycznie sporo pokazesz.
400 pipsow, przy srednim SL= 40 pips i risk 5 % to malutko....
400 pipsów w ilu transakcjach? :)

szkolenie 160 godzin, czyli 20 dni roboczych, 400 pips łacznie czyli 20 pips per dzien. czyli gra wiekszym lotem, zeby z 30 kilo robic " na zycie" . tak?
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

20 pips dziennie, to i 0.5 lota na bidę wystarczy.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Stforex pisze:20 pips dziennie, to i 0.5 lota na bidę wystarczy.
pewa, nie to ze czepiam sie :) tylko bardziej sugerowalbym koledze napisac zamiast 400 pipsow ze zrobi np 15 % depo, przy risk np. 0.5 % :) i to dla mnie/dla nas jest ogromnie istotna informacja.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

MkubuxK pisze:Posiadasz może statement dla tego okresu z konta real ewentualnie backtest dla odpowiedniego okresu przy dobrej jakości modelowania ?

EDIT: 3 dni dla systemu intraday bardzo mało - mała próba statystyczna - czytaj nic nie powie o systemie. Czy jesteś w stanie zaproponowac coś innego jako metodę weryfikacji systemu ?
statmentu ze wzgledow niezaleznych ode mnie nie moge ujawnic, mysle o otworzeniu jakiegos malego konta na mt4 np w armada i udostepnieniu hasla inwestora
Ink. pisze:W pełni mechaniczny system? Hmm.. Czyli prosto rzecz ujmując sprzedajesz EA a szkolenie to nauka jego obsługi ?
EA nie jest na sprzedaz, wszystkich jego elementow nie podaje bo szkolenie by musialo trwac pol roku, sprzedaje najwazniejsze reguly ktore wystarcza do zarabiania, sa jasno okreslone dlatego napisalem ze mechaniczny, napewno nie jest uznaniowy
Stforex pisze:A zapytam jeszcze - trzeba mieć jakąś wiedzę? predyspozycje? umiejętności? Czy mogę np. zapisać moją żonę na szkolenie i będzie "gotowa do zarabiania"?
Kobiety sa z moich obserwacji lepszymi traderami lepiej sobie radza z emocjami, przydaloby sie zeby kursant znal chociaz podstawy dzialania rynku, platformy

system jest w pelni techniczny, kazdy moze nim zarabiac jesli bedzie przestrzegal zasad ktore przekaze. Tylko tyle i az tyle jest wymagane do zarabiania.
sgorn pisze:
xpep pisze:Zakladam ze podczas szkolenia uda nam sie zarobic 400 pips, wiec kazdy moze sam policzyc czy zadam duzo czy tez nie.
400 pipsów...hmmm... nic mi to nie mówi , szczerze powiedziawszy..dla jednego moze 400 pipsów 0.1 lota to bedzie spoko, dla innego 400 pips grane 5 lotami tak sobie....
400 pipsów przy średnim SL=10 pips i risk 1 % to faktycznie sporo pokazesz.
400 pipsow, przy srednim SL= 40 pips i risk 5 % to malutko....
400 pipsów w ilu transakcjach? :)

szkolenie 160 godzin, czyli 20 dni roboczych, 400 pips łacznie czyli 20 pips per dzien. czyli gra wiekszym lotem, zeby z 30 kilo robic " na zycie" . tak?
im wiecej kilo tym lepiej 400 pips to jest wynik ktory spokojnie osiagne

sl jest max 10 pips w intraday gdzie tp min 30 pips a czesto wiecej + piramidowanie gdy spelnione warunki

dla skalpu sl jest max 4 pipsy a tp 10-15pips

to podaje dla EU

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

xpep zapomnij o znalezieniu osoby, która wpłaci ci pieniądze bez dowodu na to, że potrafisz zarabiać. Załóż konto wpłać te 30000 zł, zrób kilka miesięcy na plus i wtedy wystartuj z ofertą szkoleń. Szkolenie przez skype bez potwierdzenia tego co piszesz jest w takim wypadku zwyczajnie podejrzane.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

ODPOWIEDZ