FX-Trader.pl
Ojj "xsuchyx" widzę, że korki z matmy by ci się przydały, a no można popłynąc w taki sposób, że jak ktoś by zainwestował wtedy na początku maja, to straciłby 50% wpłaconej gotówki, proste nie?! A co jeśli szczęscie by wam nie sprzyjało i reszte też byście przegrali. Dywersyfikacje ryzyka macie niezbyt dobra.
To co wy za ścieme puszczacie, mówicie, że ten system stosujecie od kilku lat a teraz, że od 21 marca, zastanówcie się, bo sami sobie zaprzeczacie. Bo różnicy nie ma żadnej czy Wy za kogoś zrobicie transakcje, czy ktoś ją zrobi według waszych wskazań, więc nie bądzcie oszustami, i największy DD jaki mieliście to 50% wszystko jasno widac na stronie.
To co wy za ścieme puszczacie, mówicie, że ten system stosujecie od kilku lat a teraz, że od 21 marca, zastanówcie się, bo sami sobie zaprzeczacie. Bo różnicy nie ma żadnej czy Wy za kogoś zrobicie transakcje, czy ktoś ją zrobi według waszych wskazań, więc nie bądzcie oszustami, i największy DD jaki mieliście to 50% wszystko jasno widac na stronie.
Dokładnie o to chodzi, gdyby ktoś zainwestował przed tym wydarzeniem to był by w plecy 50% i nie jest istotne dla takiej osoby "spokojnie odrobimy"Wojtek89 pisze:Ojj "xsuchyx" widzę, że korki z matmy by ci się przydały, a no można popłynąc w taki sposób, że jak ktoś by zainwestował wtedy na początku maja, to straciłby 50% wpłaconej gotówki, proste nie?! A co jeśli szczęscie by wam nie sprzyjało i reszte też byście przegrali. Dywersyfikacje ryzyka macie niezbyt dobra.
Chyba że przyjmujecie chętnych tylko i wyłącznie na starcie danego roku a wycofanie środków może nastąpić jedynie pod koniec roku. Wtedy miało by to sens.
Słyszałem to od doświadczonych traderów....Szwajcar pisze:W kwestii DrawDown i zarządzania pieniędzmi ja tylko napiszę, że duże poważne hedge fundy zaprzestają świadczenia usług po osiągnięciu DD 20%. Po prostu zbyt dużo inwestorów odwraca się od takich inwestycji, bo boi się ryzyka.
kompletnie tego nie mogę zrozumieć../ słaby jestem z psychologi..

Starasz się pracujesz po 20 godzin robisz rzetelnie robotę..,uzyskujesz 30 % średniorocznie.../ŻLE ..ponieważ inwestorzy uciekną....,
olewasz robotę ,masz wszystko gdzieś...też żle.....
Jedyna poważna alternatywa o której pisałem wielokrotnie to wszystko robić samemu dla siebie,w przeciwnym wypadku pierdo...ca można dostać...

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- WIELKIXJAN
- Stały bywalec
Powtórzę raz jeszcze, chodź tę informację można znaleźć w wątku. System stosowany jest od lat, od listopada zaczęliśmy wysyłać Analizy klientom na e-mail/sms, w styczniu powstała firma, a 21 marca uruchomiliśmy pierwsze konto PAMM.Wojtek89 pisze: To co wy za ścieme puszczacie, mówicie, że ten system stosujecie od kilku lat a teraz, że od 21 marca, zastanówcie się, bo sami sobie zaprzeczacie.
Proszę o nie pomawianie nas o oszustwo. Ostatnie wypowiedzi dotyczyły, co zostało wyraźnie i wielokrotnie pokreślone konta PAMM.Wojtek89 pisze: więc nie bądzcie oszustami, i największy DD jaki mieliście to 50% wszystko jasno widac na stronie.
Warto rozpatrzyć to w kontekście potencjalny zysk do potencjalnej straty. Jeśli inwestorzy mieliby zarobić tylko 20% rocznie to rzeczywiście strata 20% to dość dużo.Szwajcar pisze:W kwestii DrawDown i zarządzania pieniędzmi ja tylko napiszę, że duże poważne hedge fundy zaprzestają świadczenia usług po osiągnięciu DD 20%. Po prostu zbyt dużo inwestorów odwraca się od takich inwestycji, bo boi się ryzyka.
pozdrawiam
Wielkixjan, sam dajesz potwierdzenie moim słowom, nieważne jest czy to było na kontach PAMM, czy po wysłaniu analiz, rozchodzi się o ten Wasz system, największą stratę mieliście 50% i widać to czarno na białym. Gdybyście te 2 lata wcześniej mieli już konto PAMM, to wtedy byłaby tam taka strata. A z resztą jeśli się tak przed tym 50% DD bronicie, to w takim razie po co na stronie umieściliście wyniki, jakie ponoć osiągneliście, skoro nie są one z waszych kont PAMM, ani z analiz jakie wysyłaliście ludziom, więc nie można ich z niczym porównać.
Prawda w oczy kole.
Prawda w oczy kole.
- WIELKIXJAN
- Stały bywalec
Wcale się przed tym nie bronimy. Stronę wcześniej odpowiedziałem Tobie na posta, cytuję:Wojtek89 pisze:Wielkixjan, sam dajesz potwierdzenie moim słowom, nieważne jest czy to było na kontach PAMM, czy po wysłaniu analiz, rozchodzi się o ten Wasz system, największą stratę mieliście 50% i widać to czarno na białym. Gdybyście te 2 lata wcześniej mieli już konto PAMM, to wtedy byłaby tam taka strata. A z resztą jeśli się tak przed tym 50% DD bronicie, to w takim razie po co na stronie umieściliście wyniki, jakie ponoć osiągneliście, skoro nie są one z waszych kont PAMM, ani z analiz jakie wysyłaliście ludziom, więc nie można ich z niczym porównać.
Prawda w oczy kole.
Sądząc po tej wypowiedzi, wywnioskowałem, że masz na myśli aktualny DD na koncie PAMM w 2011 roku, skoro zastanawiałeś się jakby to było w 2007-2008 i w 2010 roku, dlatego odpowiedziałem, co później sam potwierdziłeś, że chodziło o konto PAMM na którym maksymalny DD wynosił 25%. Nie ukrywamy naszych wyników, dlatego podajemy je na naszej stronie. Maksymalny DD w całej naszej historii mieliśmy 50% i wcale się przed tym nie bronimy. Myślę, że w ostatnich postach doszło po prostu do nieporozumienia.hannibal pisze:45% chwilowej straty....hmm....ciekawe jakby było jakby się powtórzyły jazdy z 2007-2008 r....albo choćby pomyłka maklera z maja 2010..
pozdrawiam
Wielki Szacunek za uczciwe postawienie sprawy..WIELKIXJAN pisze: Nie ukrywamy naszych wyników, dlatego podajemy je na naszej stronie. Maksymalny DD w całej naszej historii mieliśmy 50% i wcale się przed tym nie bronimy
Również życzę najlepszych wyników i by taki DD się już wam nigdy więcej nie powtórzył.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,