Witam,
mam zamiar kupić sobie tablecik do Fx, ze względu na używane przeze mnie wskaźniki,
najlepszym wyborem wydaje mi się jakiś z Win8/10 gdzie z nimi nie powinno być problemu,
do tego wejście na kartę sim co by Aero2 w razie czego za alternatywne łącze robiło.
W związku z czym wyszukałem coś takiego Asus Transformer T101TAL
http://www.x-kom.pl/p/205008-urzadzenie ... o_spo=true
Używa może ktoś takiego? Względnie mógł by ktoś polecić coś lepszego?
Może na nie wiele więcej można będzie nabyć coś lepszego, będzie to mój pierwszy tablet.
Pozdrawiam.
Tablet do Fx
Re: Tablet do Fx
Owszem, używam.Victory pisze: Używa może ktoś takiego? Względnie mógł by ktoś polecić coś lepszego?
Może na nie wiele więcej można będzie nabyć coś lepszego, będzie to mój pierwszy tablet.
Zalety: działa na tym Windows więc odpalisz bez problemu terminal. Dołączana klawiatura robi z tego małego laptopa. Bez niej z terminala będzie ciężko skorzystać - no chyba że po micro usb (w części tabletowej) podpiąłbyś myszkę. Nie próbowałem ale dać się powinno.
Wadą jak dla mnie jest ekran - w świetle słonecznym możesz zapomnieć o korzystaniu z tego sprzętu. Poza tym jak dla mnie się sprawdza.
Ok czyli słońca trzeba będzie unikać, da się zrobić.
Jeszcze mam pytanie czy karta graficzna uciągnie 29 calowy monitor 21:9(2560x1080)?
Mam jakiś kabel MHL microUSB/HDMI, fajnie jak by to współgrało ze sobą
Takie bezszelestne coś na noc by się przydało
Jeszcze mam pytanie czy karta graficzna uciągnie 29 calowy monitor 21:9(2560x1080)?

Pojęcia nie mam. Ani kabla by sprawdzić. Może w jakimś sklepie dało by się to sprawdzić ...Victory pisze:Ok czyli słońca trzeba będzie unikać, da się zrobić.