MT4 na Windows z podgladem na Androidzie

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

MT4 na Windows z podgladem na Androidzie

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Poniewaz tablety z systemem Windows 7 lub 8 (nie RT) i modemem 3G oscyluja w granicach 3000-5000 PLN zastanawiam sie czy nie kupic tanszego na Androidzie i przy pomocy jakiegos magicznego programu pracowac zdalnie na pulpcie i MT4 mojego PC.
Czy sa dostepne takie rozwiazania i co najwazniejsze czy sprawdzaja sie w praktyce (chodzi o stabilnosc pracy)?
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

skrzat
Gaduła
Gaduła

Re: MT4 na Windows z podgladem na Androidzie

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

Popatrz jeszcze na to: http://www.mt4remote.com/

Awatar użytkownika
odkrywca
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: odkrywca »

Polecam teamviewer, wersja niekomercyjna jest darmowa. Jezeli niegrasz na M1 (kwestia predkosci przesylu danych) to z pewnoscia moze sie przydac.
gupiś.

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

dzieki za informacje. Ale czy sami korzystaliscie z tych rozwiazań? Wiem ze w MediaMarkcie mozna w ciagu 14 dni zwrocic zakupiony towar. Chyba tak zrobie i spokojnie potestuje sobie w domu jak to dziala.
Czy chinski tablet z 500MB RAM da rade z czyms takim, czy lepszy bedzie samsung z kilkoma rdzeniami i 2GB Ram ?
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
odkrywca
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: odkrywca »

Ja mam ten program na komorce (2x1.5Ghz i 1Gb ramu) i dziala plynnie. Jako ze nie jestem fanem tabletow, nie wiem jakie powinny miec bebechy aby nie cielo obrazu, ani nie mielilo.
Tak jak mowisz, sprawdz na zywo, najwyzej wymienisz na lepszy/gorszy.

Ps. Z tego programu korzystam czesto, nie tylko do Fx, jest poprostu swietny.
gupiś.

ODPOWIEDZ