Witam.
Czy któryś z użytkowników forum mógłby udzielić mi informacji ,którzy brokerzy oferują dostęp do wskaźnika Trading Central dla mt4?
Najlepiej by było gdyby wskaźnik był dostępny dla nieograniczonego czasowo konta demo.
Broker oferujący dostęp do wskaźnika Trading Central?
Re: Broker oferujący dostęp do wskaźnika Trading Central?
Do wskaźnika? Trading Central to serwis
.
Dostęp do niego oferują na pewno FxPro i mForex.

Dostęp do niego oferują na pewno FxPro i mForex.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Ale wskaźnik do mt4 też chyba posiadają.
Ok, masz rację. Pardon. Faktycznie coś takiego było... Musiało mi umknąć, bo bawiłem się tylko www.
I już wiem chyba czemu kolega o to pyta.
http://www.mforex.pl/trading-central
Właśnie z dniem dzisiejszym mForex wycofuje TC z oferty. FxPro oferuje dostęp tylko do serwisu, a przynajmniej nie widzę nic do ściągnięcia.
I już wiem chyba czemu kolega o to pyta.
http://www.mforex.pl/trading-central
Właśnie z dniem dzisiejszym mForex wycofuje TC z oferty. FxPro oferuje dostęp tylko do serwisu, a przynajmniej nie widzę nic do ściągnięcia.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dziękuje bardzo za odpowiedzi.
"Właśnie z dniem dzisiejszym mForex wycofuje TC z oferty." dokładnie...Komunikat podobno był wcześniej na stronie jednak nie zaglądam często na ich www więc dzisiejszy brak kresek bardzo mnie zaskoczył/zmartwił.
Okazuje się,że FxPro jednak udostępnia ten wskaźnik do pobrania. Na stronie mają starą i źle działającą wersję jednak po instalacji pojawia się zapytanie o chęć aktualizacji i po niej (licząc jedynie krótkie testy dziś wieczorem) wszystko działa poprawnie
"Właśnie z dniem dzisiejszym mForex wycofuje TC z oferty." dokładnie...Komunikat podobno był wcześniej na stronie jednak nie zaglądam często na ich www więc dzisiejszy brak kresek bardzo mnie zaskoczył/zmartwił.
Okazuje się,że FxPro jednak udostępnia ten wskaźnik do pobrania. Na stronie mają starą i źle działającą wersję jednak po instalacji pojawia się zapytanie o chęć aktualizacji i po niej (licząc jedynie krótkie testy dziś wieczorem) wszystko działa poprawnie