Witam,
Chcę rozpocząć przygodę z Forex-em niestety się naczytałem już na temat tylu brokerów i tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia, którego wybrać. Tydzień temu założyłem konto na TradeRush to od razu do mnie zadzwonił jakiś "opiekun", który zrobił ze mną wywiad środowiskowy i tylko pytał kiedy kasę chcę wpłacić i jaką kwotę... czułem się z lekka naciskany z jego strony. Wczoraj sprawdziłem, że nie są regulowani przez żadną komisje, więc nie mam zamiaru tam wpłacać gotówki. Dalej Plus500 mam na komputerze ich platformę od kilku lat ale zawsze działałem na DEMO, kiedyś nie byli też regulowani ale już są więc jakieś większe bezpieczeństwo. Wiem, że kiedyś nie było dobrych opinii ale minęło kilka lat więc być może coś się zmieniło. Założyłem konto również teraz na TRADING 212 bo raczej opinie były pochlebne.
I tak pytanie teraz do was kogo byście polecili czy ktoś gra u tych brokerów i jak ta współpraca się układa ???
Pozdrawiam.
Wybór Brokera
Re: Wybór Brokera
Witaj,
Grając na demie nie ma to większego znaczenia. I właściwie najlepiej jest jak potestujesz kilka przeróżnych platform i tym samym poznasz swoje oczekiwania względem brokera. Potem możesz nam je sprecyzować, a wtedy będziemy mogli pomóc w wyborze oferty, która sprosta Twoim oczekiwaniom.
Chodzi mi tu o sposób w jaki będziesz handlował, o jakim depozycie myślisz, jakie opłaty są dla Ciebie do zaakceptowania, jaką platformę preferujesz... Polecam spróbować jakiejś oferty z platformą MT4 (np. polskiego mForex). Co by nie było, nie bez powodu jest najbardziej popularna.
Grając na demie nie ma to większego znaczenia. I właściwie najlepiej jest jak potestujesz kilka przeróżnych platform i tym samym poznasz swoje oczekiwania względem brokera. Potem możesz nam je sprecyzować, a wtedy będziemy mogli pomóc w wyborze oferty, która sprosta Twoim oczekiwaniom.
Chodzi mi tu o sposób w jaki będziesz handlował, o jakim depozycie myślisz, jakie opłaty są dla Ciebie do zaakceptowania, jaką platformę preferujesz... Polecam spróbować jakiejś oferty z platformą MT4 (np. polskiego mForex). Co by nie było, nie bez powodu jest najbardziej popularna.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Raposo.
na TradeRush-a chcialem wplacic min depozyt mozliwy czyli 200$ no ale oni juz odpadli ogolem nie mam za duzoego budzetu dlatego male loty by musialy byc i spread tez nie zawielki. Dzisiaj jeszcze zobaczylem ze Dukascopy maja wprawdzie zmienny spread ale loty male wiec na malym budzecie jest szansa malymi krokami sie podszkolic na Real money. Na PLUS 500 min depozyt jest 100$ ale kwestia czy wszystko z nimi funkcjonuje ok? a spready maja spore w sumie.
na TradeRush-a chcialem wplacic min depozyt mozliwy czyli 200$ no ale oni juz odpadli ogolem nie mam za duzoego budzetu dlatego male loty by musialy byc i spread tez nie zawielki. Dzisiaj jeszcze zobaczylem ze Dukascopy maja wprawdzie zmienny spread ale loty male wiec na malym budzecie jest szansa malymi krokami sie podszkolic na Real money. Na PLUS 500 min depozyt jest 100$ ale kwestia czy wszystko z nimi funkcjonuje ok? a spready maja spore w sumie.
-
- Pasjonat
A ja polecam sprobowac nowszych platform typu ctrader lub innych bardziej rozwojowych od przestarzałych, powolnych mt4.
Warto sprobowac każdej ale MT4 na poczatek jest dobrym punktem odniesienia w przyszlosci.
Plus500 - nie grałem tam nigdy. Firma duza, bo notowana na giełdzie w UK ale nie widze zbytnio ich przewagi nad konkurentami
.
Plus500 - nie grałem tam nigdy. Firma duza, bo notowana na giełdzie w UK ale nie widze zbytnio ich przewagi nad konkurentami

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam wszystkich serdecznie.
Chciałbym zacząć grać na pozycjach binarnych.
Czy możecie mi polecić brokera do pozycji binarnych?
Pozdrawiam i proszę o pomoc
Chciałbym zacząć grać na pozycjach binarnych.
Czy możecie mi polecić brokera do pozycji binarnych?
Pozdrawiam i proszę o pomoc