HOTFOREX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

HOTFOREX

Nieprzeczytany post autor: TABAZA »

Otwarłem konto w reklamowanej przez forum firmie hotforex . Jedno co mnie mile zaskoczył to ,przelew z MB trwa dosłownie sekundy . Platforma MT4 również dobrze chodzi , przynajmniej do tej pory . Suport w języku angielskim dostępny i bardzo konkretny . Ma ktoś może konto w tej firmie ?

Forex Devil
Bywalec
Bywalec

Re: HOTFOREX

Nieprzeczytany post autor: Forex Devil »

Podbijam pytanie, jakie są wasze doświadczenia z HotForex?

http://www.hotforex.com/en/trading-prod ... forex.html

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

TABAZA pisze:Otwarłem konto w reklamowanej przez forum firmie hotforex . Jedno co mnie mile zaskoczył to ,przelew z MB trwa dosłownie sekundy . Platforma MT4 również dobrze chodzi , przynajmniej do tej pory . Suport w języku angielskim dostępny i bardzo konkretny . Ma ktoś może konto w tej firmie ?
TABAZA jeżeli otworzyłeś konto w HotForex przez nasze forum to proszę o kontakt na PW. Dla Klientów zarejestrowanych przez to forum przygotowujemy pakiet dodatków, który będzie zawierał między innymi bardzo zyskownego robota transakcyjnego na platformy MT4 oraz autorski program wyliczający podatek z całego roku kalendarzowego dla zagranicznych brokerów Forex.

Co do działania platformy HotForex osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko chodzi szybko i bez problemów. Oczywiście fajnie by było gdyby ktoś inny, kto ma tam konto obiektywnie się wypowiedział.

Na uwagę zasługuje na pewno bonus powitalny 50% wpłaty, który należy traktować bardziej jako "poduszkę bezpieczeństwa", ze względu na surowe restrykcje co do jego wypłaty. Poniżej info ze strony HotForexa.

50% Premia do wpłaty
Ten program premiowy ma na celu zwiększenie wolumenu transakcji na kontach klientów. Jeżeli wszystkie wymagania niniejszego programu premii transakcyjnej zostaną spełnione, będzie można wypłacić kwotę premii zapisaną na koncie bez żadnych ograniczeń.

Zgodnie z niniejszymi zasadami przyznawania premii, premia nie może zostać utracona w transakcjach ani wykorzystana na transakcje do momentu spełnienia warunku wielkości sprzedaży. Standardowe wymaganie dotyczące obrotów to transakcja na jeden standardowy lot na każdy 1 dolar premii.

Korzyści:

a. Premię można wykorzystać do zwiększenia dźwigni
b. Jeżeli wymagania dotyczące obrotów zostaną spełnione, można wypłacić premię
c. Luźny termin na spełnienie wymagań dotyczących obrotów. Zachęca to do rozważnego handlowania.
d. Pomimo premii, poziom stop out to zerowe saldo od początkowego stanu konta

TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TABAZA »

DragonFly pisze:
TABAZA pisze:Otwarłem konto w reklamowanej przez forum firmie hotforex . Jedno co mnie mile zaskoczył to ,przelew z MB trwa dosłownie sekundy . Platforma MT4 również dobrze chodzi , przynajmniej do tej pory . Suport w języku angielskim dostępny i bardzo konkretny . Ma ktoś może konto w tej firmie ?
TABAZA jeżeli otworzyłeś konto w HotForex przez nasze forum to proszę o kontakt na PW. Dla Klientów zarejestrowanych przez to forum przygotowujemy pakiet dodatków, który będzie zawierał między innymi bardzo zyskownego robota transakcyjnego na platformy MT4 oraz autorski program wyliczający podatek z całego roku kalendarzowego dla zagranicznych brokerów Forex.

Co do działania platformy HotForex osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko chodzi szybko i bez problemów. Oczywiście fajnie by było gdyby ktoś inny, kto ma tam konto obiektywnie się wypowiedział.

Na uwagę zasługuje na pewno bonus powitalny 50% wpłaty, który należy traktować bardziej jako "poduszkę bezpieczeństwa", ze względu na surowe restrykcje co do jego wypłaty. Poniżej info ze strony HotForexa.

50% Premia do wpłaty
Ten program premiowy ma na celu zwiększenie wolumenu transakcji na kontach klientów. Jeżeli wszystkie wymagania niniejszego programu premii transakcyjnej zostaną spełnione, będzie można wypłacić kwotę premii zapisaną na koncie bez żadnych ograniczeń.

Zgodnie z niniejszymi zasadami przyznawania premii, premia nie może zostać utracona w transakcjach ani wykorzystana na transakcje do momentu spełnienia warunku wielkości sprzedaży. Standardowe wymaganie dotyczące obrotów to transakcja na jeden standardowy lot na każdy 1 dolar premii.

Korzyści:

a. Premię można wykorzystać do zwiększenia dźwigni
b. Jeżeli wymagania dotyczące obrotów zostaną spełnione, można wypłacić premię
c. Luźny termin na spełnienie wymagań dotyczących obrotów. Zachęca to do rozważnego handlowania.
d. Pomimo premii, poziom stop out to zerowe saldo od początkowego stanu konta
wysłałem wiadomość na PV

-- Dodano: ndz 18-11-2012, 19:46 --

Po tygodniu korzystania z konta zarejestrowanego w Hotforex mogę powiedzieć :
- jak wcześniej pisałem zasilanie rachunku za pomozą Moneybookers trwa dosłownie sekundy
- wypłata środków tą sama drogo trwała do godziny
- support dostępny przez cały tydzień i bardzo konkretny w udzielaniu pomocy i udzielaniu odpowiedzi
- konto micro z lewarem 1: 1000 umożliwia handel przykładowo 0,1 lota już za 12 z groszami USD zabezpieczenia ( przy dobrym i umiejętnym dysponowaniu środkami również ma to mały plus )
- do każdego doładowania dostaje się 50 % bonus depozytu
- platforma MT4 chodzi bez problemów , zlecenia wchodzą szybko , brak rekwot , przerw i innych problemów ( zrobiłem ponad 100 tranzakcji )
polecam do testowania
link strony brokera : http://www.hotforex.com/

graham67
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: graham67 »

Korzytsał ktoś z Was już z tego rachunku z zerowym spreadem w hot forex? jak to działa w praktyce?

ODPOWIEDZ