DayTrading: Czwartek 05.06.2025
DayTrading: Czwartek 05.06.2025
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2025
GAZ
14k
ropa 250barylek
gaz 8k ski
14k
ropa 250barylek
gaz 8k ski
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2025, 02:19 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

to tyle nara
ani o tym pisać

nie ma to jak ski na daxie
7ktr
a i gaz wreszcie daje
20000 gra

7ktr
a i gaz wreszcie daje

20000 gra
ani o tym pisać

pozycje
fantastyka wejscia
gaz15k
dax 5ktr
fantastyka wejscia

gaz15k
dax 5ktr
ani o tym pisać

- Grzesiek.fx
- Pasjonat
USDJPY long na m15 pod gadki szmatki Trumpa z jakimś chińczykiem. 

Siemanero, ni w ch.. nie dadzą mi zarobić na nygusie, uwzieli się czy co
Dwa tygodnie jak...krew w piach. Wiem, navik, że to nie wygląda spadkowo
No ale nie ma co pograć, gaz stoi w miejscu, kakao trzeba by grać na małych tf w szybki palec 

Ano .... nie wyglada spadkowo.
SP musi wybić 6k i bedzie git .
Na nygusie niewiele brakuje do szczytu ostatniego. Miejscem docelowym na NQ bedzie 23313 , po wybiciu dotychczasowego ATH - kwestia czasu.
Ja nie spodziewam sie mocnych ruchów w doł, nawet jak zaliczą szczyt. Konsolidacja ewentualnie tydzień lub dwa i dalej up. Raczej każde zejście „ mocniejsze” traktować trzeba jako okazje do wejścia w L. ...Ihmo
Na SP trzyma jako opór poziom 6k ( jeszcze ) ale chyba juz niedługo. Moze jeszcze jedno zejście w okolice 5900 ( czarna kreska ) i jak tam bedą byki się bronić, to raczej bedzie wybicie up . No chyba ze połamią kreskę z hukiem to wtedy trzeba bedzie jeszcze poczekać i bedzie szansa ładować sie w L troszeczkę nizej tak jak na malowidle . W każdym razie ja widzę wieksze szanse na kierunek w górę niż w dol i myśle ze czarnej kreski nie połamią. Jeżeli nawet połamią to ja S nie dotykam . Wole poczekać na L

Na kakao wizje mam taką jak widać na załączonym obrazku .
Jutro na otwarciu ( zależy jakie bedzie otwarcie

Kakao chodzi w ślad za SP tzn jak sie coś dzieje na SP to i kakao reaguje ale tez bywa tak ze jak ma sie coś zadziac na indeksach to kakao pokazuje kierunek jako pierwsze . Generalnie mówiąc jakieś takie ruchy widzę na nim podobne do SP.
Moze to juz są jakieś objawy choroby psychicznej ? Jeszcze nie zdiagnozowanej

Ps. W każdym razie ja widzę podobieństwo SP v kakao i to czy kakao odpali w górę bedzie zależało od tego co sie zadzieje na SP . Ihmo .
Powodzenia

Ostatnio zmieniony 05 cze 2025, 20:46 przez navik, łącznie zmieniany 3 razy.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ano .... nie wyglada spadkowo.
Na nygusie niewiele brakuje do szczytu ostatniego. Miejscem docelowym na NQ bedzie 23313 , po wybiciu dotychczasowego ATH - kwestia czasu.
Ja nie spodziewam sie mocnych ruchów w doł, nawet jak zaliczą szczyt. Konsolidacja ewentualnie tydzień lub dwa i dalej up. Raczej każde zejście „ mocniejsze” traktować trzeba jako okazje do wejścia w L. ...Ihmo
Na SP trzyma jako opór poziom 6k ( jeszcze ) ale chyba juz niedługo. Moze jeszcze jedno zejście w okolice 5900 ( czarna kreska ) i jak tam bedą byki się bronić, to raczej bedzie wybicie up . No chyba ze połamią kreskę z hukiem to wtedy trzeba bedzie jeszcze poczekać i bedzie szansa ładować sie w L troszeczkę nizej tak jak na malowidle . W każdym razie ja widzę wieksze szanse na kierunek w górę niż w dol i myśle ze czarnej kreski nie połamią. Jeżeli nawet połamią to ja S nie dotykam . Wole poczekać na L
[/quote]
Przemawia do mnie Twój tok rozumowania, klasyczny układ z którego wychodzą górą ale...mam swoje ale
Dziękuję za opinię, którą zawsze sobie cenię. Pozdrawiam 

[/quote]
Przemawia do mnie Twój tok rozumowania, klasyczny układ z którego wychodzą górą ale...mam swoje ale

[/quote]
gaz
10k ski
dax
4ktr
ropa 900b
sp500
znajac zycie to jutro sapek rozwali 6k
z kanalu wyzej 6100 /nawet 6180
a tak ogolnie
moje ski w sumie wszystkie dobre wiec kazdy spadek to zwieksza mi z/s
gaz
10k ski
dax
4ktr
ropa 900b
sp500
znajac zycie to jutro sapek rozwali 6k

z kanalu wyzej 6100 /nawet 6180
a tak ogolnie
moje ski w sumie wszystkie dobre wiec kazdy spadek to zwieksza mi z/s
ani o tym pisać