DayTrading: Poniedziałek 08.05.2023
DayTrading: Poniedziałek 08.05.2023
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.05.2023
eur/dol i ropka
gaz
zostawiam 0,4l
gaz
zostawiam 0,4l
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

szwajcar i dolarki
zostaje 0,3l na gbp/jpy
zostaje 0,3l na gbp/jpy
ani o tym pisać

dalej dobijanie trupa..........
szkoda cos pisac
jedynie co normalnie to rosnie ropa i gaz na reszte trzeba czekac az sie zamulą wzrostami

bo i tak sa nizej gdyz w piatek na sp500 bylo 4162

ani o tym pisać

USD-CHF M30 domykanie luki ,potencjalnie trójkąt
MERLIN
o edku projekcje

jedyne co mi przychodzi do glowy to tylko takie mozliwosci
albo zrbia te 1,08xx i w gore juz wtedy tylko nad 1,12
albo wyciagnac chca jeszcze nad te 1,12xx teraz i wtedy zwala ale wtedy to do 1,05xxx juz

na razie jestem za w dól czyli eskuje
ropa
juz tylko ski bo ok 10pkt od dna jest
moze zbyt wczesnie ale na lkach zysk byl oki
wq trzymanki na sile tej elki nie widze sensu bo podeszli tez pod 161fb
Ostatnio zmieniony 08 maja 2023, 10:53 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
ani o tym pisać

NA EU mam tylko coś takiego , Indeks Dolara do obserwacji potencjalnie Flaga , dolna banda trochę trzeszczy
Stracimy kopalnie węgla
https://fb.watch/kotCN_sESi/

Baxik, kiedy wychodzisz z ropy (masz es 72,60) jak nie będzie po Twojej myśli ??