DayTrading: Czwartek 12.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 lut 2015, 00:00

Wzrost
11
32%
Bez zmian
8
24%
Spadek
15
44%

Liczba głosów: 34

Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Czwartek 12.02.2015

Nieprzeczytany post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Pozdrawiam

Pomagamy:

http://www.pajacyk.pl" rel="nofollow
http://www.polskieserce.pl" rel="nofollow
http://www.okruszek.org.pl" rel="nofollow
http://www.wyklikajzywnosc.pl" rel="nofollow
http://www.pustamiska.pl" rel="nofollow

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje Regulamin Forum

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów
autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo
powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut.
Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa"
w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi.
Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane
na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

EUR/USD, GBP/USD, EUR/CHF, USD/CHF
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 12.02.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

dobra lecim z tym skoksem na U J z S

Awatar użytkownika
kosandy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kosandy »

Moje prognozy przed snem... :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho

CR04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CR04 »

kusus, ogarnij. nie raz było powiedziane, że Nowy odwala tu kawał dobrej roboty i zgadzam się z tym w pełni.
odpieprzcie się ludzie od niego, może krótko tu jestem, ale czytając jego posty jeszcze ani razu nie wtopiłem, w przeciwieństwie co do niektórych. i nie róbmy OT tutaj. po to jest ten temat, żeby relacjonować i prognozować daytrading, tak?

Awatar użytkownika
balu_rst
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: balu_rst »

kontynuacja rozmów w poniedziałek... ale jest progres :D tyle powiedzieli

-- Dodano: czw 12-02-2015, 0:22 --
kosandy pisze:Moje prognozy przed snem... :mrgreen:
piękny obrazek :D potwór się schował :)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

gdzie moj kolega c osie matwil o moje S na SP500 mowilem ze zarobie na nich :) choc zaluje ze ne polapalem jeszcze shortow na DAx :) pod to

Mpapiez

Re: DayTrading: C1) Ty się naucz czytać, tak jzwartek 12.02.

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

m4ki pisze:
1) Ty się naucz czytać, tak już ma od dawna i tego nie zmienisz, ale możesz go sobie zablokować i nie będziesz musiał się męczyć czytaniem ! Proste ? Proste, chyba rozwiązałem jeden z Twoich problemów.

2) Zauważyłem, że strasznie zaczynasz się mądrzyć jak Ci pipsy lecą na plus, uważasz się wtedy za FX Pro, a jak Ci coś nie wychodzi to znikasz i milczysz. Tak się składa, że obserwuje Cię na Myfxbook i zauważyłem, że tydzień lub dwa temu miałeś tam ładny zysk, ale potem miałeś sporą wtopę (na edku), czemu zlikwidowałeś to z MyFxB.. ? Jak tylko masz jakieś niepowodzenia to zaraz je usuwasz, i zaczynasz od nowa, tak było już kilka razy.
Teraz też masz trochę pipsów na plus i już mądrzysz, a zaraz będziesz cisza.

3) Nie życz nikomu tego czego sam nie chciałbyś doświadczyć !!!!

4) Nowy tak chce grać to niech gra, może ma duże depo i może sobie pozwolić na trzymanie stratnych pozycji, Ty może nie i dlatego żal Ci d**** ściska !! Ty graj swoje, on swoje !

5) Życzę każdemu pipsów tyle i może udźwignąć :)

6) Sorry ale wk***** mnie takie naskakiwanie i wytykanie każdemu błędów z pogardą.
1) Mam go blokować bo gość niewyraźnie pisze na klawiaturze ? Zobacz jak mi odpisał w tamtym wątku. Dało sie :wink: .

2) A coś ty tak usiadł na mnie ? "Mądrze się", bo nie zgadzam się z tym co Nowy napisał ?
Co do mojego fxbook'a - przerzucałem środki na nowe konto gdy modyfikowałem ustawienia systemu i pod to nowe konto zakładałem nowego fxbook'a. Wtopę zaliczyłem, ale miesiąc i tak był na ładnym zysku.
Poza tym nic nigdy nie ukrywałem. Cała historia moich wejść i wyników znajduje się w moich wątkach, a mówienie że ja gdzieś "zniknałem" to nawet mnie rozśmieszyło :). Może miałem 3-4 dniowe przerwy, ale na pewno nigdznie nie znikałem i wierz mi, nie jestem, ani nigdy się nie miałem za profesjonaliste. Dzienniczek jedynie ma mi w tym pomóc.

3) Ale ja mu życzyłem tylko powodzenia. Akurat ja bym chciał żeby mi zawsze wchodziło to gdzie i co ja chce.

4) W którym momencie mi żal dupe ściska ?

5) -----

6) Nawet nie będę tego komentował.

Na koniec zapytam, czy Ty jesteś adwokatem Nowego, czy po prostu siedzisz w eSkach po uszy ?
I nie zapomnij się dowalić do Atlanticosa - on też się skurczybyk mądrzy :d.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

CR04 pisze:kusus, ogarnij. nie raz było powiedziane, że Nowy odwala tu kawał dobrej roboty i zgadzam się z tym w pełni.
odpieprzcie się ludzie od niego, może krótko tu jestem, ale czytając jego posty jeszcze ani razu nie wtopiłem, w przeciwieństwie co do niektórych. i nie róbmy OT tutaj. po to jest ten temat, żeby relacjonować i prognozować daytrading, tak?

KUSKUSowi wybaczam poza tym go w ignorach by nie meczyl oka :) musi swoje frustracje wyladowac za swoje niepowodzenia :)

USD JPY pisalem lapac S :) pod NIKKIe z luka na oporze a jeszcze dawali wyzej pod Grecja nad 120 40 :) kto polapal juz ma zyska fajengo :) do kasowanie :)

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

A co zacytuje sam siebie :D
Czyżby sałatka była nijaka? Brakło uśmiechów po pysznym jedzonku i siła plotki nie jest az tak duża by wyciąć strefe?? Jak nie zrobią tego oporu w ciągu najbliższych godzin to wrócimy szybciej niż tu dotarliśmy Obecne h1-h4 Bleff
Gdyby to była sesja za dnia siedział bym w Sce, w nocy nie tykam....

Teraz jest ważne co zrobimy z tym całym zwodem emeryta :D
Pamiętajcie.... świeca zbudowana na plotce jest oślego członka warta, szybciej może zniknąć nić powstała :mrgreen:

Poza tym, dla wszystkich hura optymistów dogadania Grecji i wielkich korekt spowodowanych tym tematem....
Czy widzieliście harmonogram spłat? Za miesiąc kolejne, za 2 miesiące jeszcze wiekszę, w trzecim miesiącu takie same jak w drugim, w czwartym blisko dwa razy większe niż obecne. Poważnie myślicie że się z tego spłaca, gdy w kasie już pustka świeci? Podobno Ruskie dadzą kase.... Ruscy są bliscy załamania finansowego a wojnę prowadzą tu i być może niebawem w Syrii nie dadzą ani grosza....
Nawet jak traz spłacą to nie będzie to taki optymizm by nie wiem jakie opory łamać.
Peace
idę w kimono

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nowy123 pisze:
CR04 pisze:kusus, ogarnij. nie raz było powiedziane, że Nowy odwala tu kawał dobrej roboty i zgadzam się z tym w pełni.

KUSKUSowi wybaczam poza tym go w ignorach by nie meczyl oka :) musi swoje frustracje wyladowac za swoje niepowodzenia :)

USD JPY pisalem lapac S :) pod NIKKIe z luka na oporze a jeszcze dawali wyzej pod Grecja nad 120 40 :) kto polapal juz ma zyska fajengo :) do kasowanie :)

PS nie wspomnie o EUR USD gdzie mowilem o S tez fajny zysk do kasowania :) tez sie paru martwilo :)

jesli ktos dzieki komus zarobi to sie tylko cieszyc

nieraz mialem ne udane wejscia i prognozy ale nikt nie jest nie omylny wazne by bylo wiecej dobrych i zyskowny o t ochodzi

Zaby spostrzeżenia i wykresy analizy projekcje tez mysle ze nie jeden wykorzysta i zarobil - W KONCU O TO CHODZI by wspólnie skubac banksterow i sie wymieniać spostrzeżeniami :mrgreen:

Zablokowany