Zostań mentorem!

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
barti711
Uczestnik
Uczestnik

Zostań mentorem!

Nieprzeczytany post autor: barti711 »

Witam,

Nazywam się Bartłomiej Krupa i mieszkam w Katowicach,
Mam 25 lat i jestem zmotywowany, ciekawy rynku oraz rynkowych możliwości forex'u.

Pragnę zacząć inwestować na rynku forex, odkąd pamiętam- interesowała mnie giełda, wskaźniki i zmienne.
Na ten moment poszukuję mentora, nauczyciela, osoby, która ma chęć dzielenia się swoim doświadczeniem na rynku forex, chce dać coś więcej światu względem swojego doświadczenia.

Jestem skłonny chłonąć wiedzę i ją wprowadzać w praktykę, mam sporo wolnego czasu, dlatego chciałbym go odpowiednio efektywnie spożytkować, a żeby nie popełniać podstawowych błędów, pomyślałem, że może warto znaleźć nauczyciela, który z chęcią podzieli się swoją wiedzą dot. rynku forex.

Z swojej strony jestem w stanie zaoferować prowizję z zarobionych pieniędzy w niedalekiej przyszłości, głęboką wdzięczność, bezpośrednią promocję mentora, dobrą relację i ciekawą współpracę.

Jeżeli chodzi o moje doświadczenie na rynku forex to jest zerowe, aczkolwiek czytam poradniki, aktualne forum, używam demo platformy plus500 do celów naukowych,

Jeżeli masz czas, doświadczenie i chcesz się nim podzielić jak prawowity mentor, nauczyciel - to będę niezmiernie wdzięczny!
Chętnych mentorów proszę o wiadomości prywatne.

Pozdrawiam,
Bartłomiej Krupa

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Re: Zostań mentorem!

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

to proste rysujesz formacje i grasz plus w trendzie sa 3 pchniecia potem zmiana i to tak dziala non stop czyli w skrocie formacja 3 pchniecia to wszystko :D dochodzilem do tego latami ty masz za free na dzien dobry :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

ODPOWIEDZ