Witam.
Ciekawi mnie kilka kwestii związanych z sygnałami z owej strony.
Mianowicie większość z sygnałów już przez dłuższy czas jest w użytku, przez co kapitał jest sporo większy od czasu depozytu, a co za tym idzie, również używane są większe loty. I teraz moje pytanie: jeśli zasubskrybowałbym taki sygnał, to czy loty przy automatycznym tradingu byłyby dobierane adekwatnie do mojego kapitału, czy ich wielkość byłaby taka sama, jakiej używa w danej chwili dostawca?
Sygnały MQL5
Re: Sygnały MQL5
Witaj,
Dobierane są proporcjonalnie i z tego co pamiętam chyba był też wybór mnożnika, stałej wartości wolumenu lub czegoś podobnego. Pobaw się na demie
.
-- Dodano: wt 26-05-2015, 12:49 --
Tutaj szczegóły:
https://www.mql5.com/en/articles/618
Dobierane są proporcjonalnie i z tego co pamiętam chyba był też wybór mnożnika, stałej wartości wolumenu lub czegoś podobnego. Pobaw się na demie

-- Dodano: wt 26-05-2015, 12:49 --
Tutaj szczegóły:
https://www.mql5.com/en/articles/618
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Każdy sygnał można testować na demie? Bo jak raz próbowałem to coś nie działało.
Za niektóre trzeba zapłacić
. Poczytaj stronę MQ, wszystko ładnie opisują.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu