Witam.
Może ktoś podpowiedzieć skąd do MT4 wziąć wskaźnik
automatycznie wyznaczający miesięczne, tygodniowe oraz
dzienne poziomy pivot points? Obecnie liczę to ręcznie co pochłania
trochę czasu. Dzięki za podpowiedzi.
Wskaźnik pivot point.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: Wskaźnik pivot point.
proszę
możesz sobie ustawić w tym indyku, które poziomy mają być wyświtlane, tzn. monthly, weekly, daily
osobiście mam ustawione wszystkie, ale dla sysa którego przedstawiłem w DT stosuję wejścia w pozycje pod przebicia i zamknięcia się świec korzystając tylko z poziomów daily

możesz sobie ustawić w tym indyku, które poziomy mają być wyświtlane, tzn. monthly, weekly, daily
osobiście mam ustawione wszystkie, ale dla sysa którego przedstawiłem w DT stosuję wejścia w pozycje pod przebicia i zamknięcia się świec korzystając tylko z poziomów daily

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
a jak ten wskaźnik załadować w MT4?
dzięki niemiaszek
Dla daily zrobiłem sobie własny wskaźnik, a wygląda on tak:niemiaszek pisze:proszę![]()

-- Dodano: 01 cze 2014, 20:28 --
Została dodana poprawka do wskaźnika (dzięki Dudas) odnośnie usuwania obiektów z wykresu. Wskaźnik w załączniku

-- Dodano: 01 cze 2014, 20:32 --
6.46 KiB - to najnowsza wersja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No pain, no gain