Historyczne wykresy
Historyczne wykresy
Witam wszystkich. Chciałbym rozpocząć swoją przygodę z Forexem, ale mam pewien problem. Zanim zacznę te swoje spekulacje oparte o moją strategię chciałbym sprawdzić jak to wszystko wyglądało w przeszłości. Niestety wszystkie wykresy jakie znajduję w necie są głównie online i dotyczą obecnej sytuacji, a dane historyczne podawane są tylko w danych liczbowych (max min średnia). Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć wykres dzienny powiedzmy USD/EUR lub ceny ropy za dzień np. 13 listopada? Dziękuję z góry za odpowiedź.
Re: Historyczne wykresy
Nieźle.Historie wykresow par walutowych rozniacymi sie zasiegiem i jakością. znajdziesz u kazdego brokera.
-- Dodano: 29 gru 2012, 18:17 --
Sciagnij sobie np. platforme mt4 z Armadamarkets, otworz jkies konto, np. demo z poziomu owej platformy czy ich promocyjnej 15-tki ze strony i voilà! Dzilasz!
-- Dodano: 29 gru 2012, 18:26 --
Podpowiem Ci jeszcze ze demo IKtrust ma bardzo urozmaicone demo. Do wyboru do koloru.
Nie spekuluj. Spekulujesz - przegrywasz.
-- Dodano: 29 gru 2012, 18:17 --
Sciagnij sobie np. platforme mt4 z Armadamarkets, otworz jkies konto, np. demo z poziomu owej platformy czy ich promocyjnej 15-tki ze strony i voilà! Dzilasz!
-- Dodano: 29 gru 2012, 18:26 --
Podpowiem Ci jeszcze ze demo IKtrust ma bardzo urozmaicone demo. Do wyboru do koloru.
Nie spekuluj. Spekulujesz - przegrywasz.

I saw you twice...
Try again.
Try again.