zastanawiam się czy starzy wyjadacze mają swoje ulubione pary walutowe na których im się łatwiej zarabia niż na innych,
czy majorsy są bardziej przewidywalne od egzotycznych ? czy łatwiej zarabiać na parach z minimalnym spreadem ?
ja na razie katuje demo i znacznie lepiej mi idzie na AUD/USD lub NZD/USD niż np. USD/PLN nie mówiąc o edku
wasze ulubione pary walutowe
Re: wasze ulubione pary walutowe
Edek i Kabel, najważniejsze pary w naszej strefie czasowej. Ogarniasz je nie tęsknisz za crossami i egzotykąMacunaima pisze:czy majorsy są bardziej przewidywalne od egzotycznych ? czy łatwiej zarabiać na parach z minimalnym spreadem ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Ja za to lubię eur/jpy i gbp/jpy. Edek mnie denerwuje czasami...
Analityk studiujący wykresy to myśliwy, podążającymi za subtelnymi znakami, widocznymi jedynie dla tych, którzy wiedzą, czego szukać.
- tyler_durden
- Gaduła
Dokładnie, mnie doprowadza co raz częściej do szału i straty kasy.Jarekk pisze:Ja za to lubię eur/jpy i gbp/jpy. Edek mnie denerwuje czasami...
Kangur i ejek.
ciągle głupi ...
- Koyaanisqatsi
- Zbanowany
Kontrakty na indeksy i surowce; waluty to padaka.
Kangur u mnie No 1. Ejka tez lubie.
Edek, jak przedmowcow, tez czasami doprowadza mnie do rozpaczy, choc skubie go jeszcze. Wiadomo - najwiecej spekulantow uzywa tej pary, ot co.
Edek, jak przedmowcow, tez czasami doprowadza mnie do rozpaczy, choc skubie go jeszcze. Wiadomo - najwiecej spekulantow uzywa tej pary, ot co.
- Robert Szymaniak
- Stały bywalec
W przeciwieństwie do przedmówców, handluję tylko na EURUSD. Najniższy spread, w miarę stabilne trendy i duża płynność. Czego chcieć więcej? ;-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Robert Szymaniak
FOREX Trader
FOREX Trader
Zmienności, królestwo za zmiennośćRobert Szymaniak pisze:W przeciwieństwie do przedmówców, handluję tylko na EURUSD. Najniższy spread, w miarę stabilne trendy i duża płynność. Czego chcieć więcej? ;-)
Pozdrawiam

Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
- Robert Szymaniak
- Stały bywalec
Przeoczenie ;-)
Zmienności też ma pod dostatkiem ;-)
Pozdrawiam!
Zmienności też ma pod dostatkiem ;-)
Pozdrawiam!
Robert Szymaniak
FOREX Trader
FOREX Trader