MT4 otwiera się bez okienek
MT4 otwiera się bez okienek
Za każdym razem jak otwieram MT4 muszę od nowa otworzyć toolbars i wszystkie okna. Nic się nie zachowuje z poprzedniej sesji. Jak to naprawić?
radical material simplification
Re: MT4 otwiera się bez okienek
Jaki system?To na nowym update? Pod niektore SPver n Xpka tak sie działo.Sprawdz na inne kompozycji pulpitu.Jesli miales jakas autoinstalke to tam bylo cos kopniete.Odkrylem to u siebie przypadkiem.Wystarczyło zmienic szerokosc belki window i prze refreshu sie nie resetowało.Wydaje mi sie ze to ma zwiazek z justowaniem ktore mt4 nie wproawdziło przy customizacji panelow,okien i jesli cos sfiksuje to reset.jesli dzieje Ci sie to tez przy minimalizowaniu i maksymalizowaniu mt4 nic nie zrobisz.Winda ma takie cos ze przelicza jeszcze raz obiekty jesli okno terminala nie bylo zmaksymalizowane.
Jesli nie xp..to mzoe byc wina tego ze configi do plikow sie nie zapisuja.Moze uprawnienia?
Jesli nie xp..to mzoe byc wina tego ze configi do plikow sie nie zapisuja.Moze uprawnienia?
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Sprawdź czy plik terminal.ini w katalogu config nie jest tylko do odczytu
OK zastosowałem metodę brute-force. Usunąłem terminal.ini który najwyraźniej się skopał i wygenerowałem nowy.
radical material simplification