Jak zacząć?

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
miler
Bywalec
Bywalec

Jak zacząć?

Nieprzeczytany post autor: miler »

Znalazłem w sieci ogłoszenie jednej z firm, która oferuje obracanie jakoś kapitałem na poziomie 100 tysięcy dolarów, a jednym stawianym wymogiem jest zarobienie 2 tysięcy dolarów przez pierwszy miesiąc. W czym tkwi haczyk? Nie widzę informacji o żadnych opłatach.

robs
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robs »

Haczyk pewnie w tym że to 2 tyś nie jest twoje tylko ewentualnie procent od tego. A link to sekret jakiś?
radical material simplification

Awatar użytkownika
GosiaM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GosiaM »

Prawda jest taka, że ogłoszeń tego typu są miliony. I zazwyczaj z adresami dziwnych, nie sprawdzonych stron... Ja bym w coś takiego się nie pakowała, bo haczykiem może być samo to, że wezmą od Ciebie kasę, a następnego dnia zwiną interes i tyle z Twoich oszczędności...

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Obrót kapitałem można wykonywać również na pozycjach lewarowanych - 1 lot = 100 000 jednostek waluty bazowej.

Niektóre ogłoszenia mogą służyć wyłudzaniu danych osobowych, adresów e-mail, pieniędzy na rzekome opłaty.

Awatar użytkownika
GosiaM
Gaduła
Gaduła

dokładnie... nie ma co, zwłaszcza jak oferta brzmi jak rozdawanie pieniędzy za nic i dziwną "najnowszą" metodę.

Macunaima
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Macunaima »

żyję już trochę na tym świecie i wiem że jak ktoś oferuje pomnażanie cudzych pieniędzy to zwykle biznes zaczyna się i kończy na wyłudzeniu kasy
bo cudów nie ma a za darmo jest tylko ser w pułapce na myszy :wink:

miler
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: miler »

robs pisze:Haczyk pewnie w tym że to 2 tyś nie jest twoje tylko ewentualnie procent od tego. A link to sekret jakiś?
Nie - chodzi o http://www.maximus-trading.com/
Dziwne. Szkolenia friko... O co chodzi?

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Do stracenia masz tylko czas.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

W okresie próbnym, kiedy kandydat jest praktykantem w naszej firmie, musi on pokryć koszty korzystania z platformy transakcyjnej i dostępu do danych we własnym zakresie. Nie jest to duża kwota – 295 dolarów miesięcznie. Gwarantujemy zwrot 100% poniesionych kosztów, jeśli tylko zostaniesz traderem w naszej firmie.
:D

Awatar użytkownika
GosiaM
Gaduła
Gaduła

Zazwyczaj szkolenia są za "friko" jak włożysz odpowiedni kapitał... za darmo, ale masz zacząć grać prawidziwymi pieniędzmi... to co to za broker...

ODPOWIEDZ