liczba pipsów w świeczce
liczba pipsów w świeczce
ma ktoś wskaźnik, który pokazuje ile pipsów ma aktualnie rysująca się świeczka. sprawdzanie krzyżykiem jest uciążliwe
OPIS:
OGÓLNE:
Handel: umożliw (ptaszek ma być)
Zabezpieczenie: Umożliw import DLL (ptaszek ma być)
Potwiedź funkcję DLL (bez ptaszka)
Umożliw import zewnętrznych strategii (ptaszek ma być)
PARAMETRY:
s/l zamiast 20 wpisz 10
t/p zamiast 120 wpisz 15
Use_be daj false
Daj OK i Have Fun!!!
ps. parametry możesz sobie w ustawieniach dać własne a potem przesuwać na świeczkach.
Jeśli o to chodziło to mierzy:
ilość pipsów w aktualnej świecy,
ilość otwartych z osobna na long i short
ilość zebranych pipsów
aktualny wynik w kwotach przeliczonych z pipsów wiszących i ustanowionych.
OGÓLNE:
PARAMETRY:
s/l zamiast 20 wpisz 10
t/p zamiast 120 wpisz 15
Use_be daj false
Daj OK i Have Fun!!!
ps. parametry możesz sobie w ustawieniach dać własne a potem przesuwać na świeczkach.
ilość zebranych pipsów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przecież to jest robot a on pyta o wskaźnikpawlilimicimited pisze:OPIS:
OGÓLNE:
PARAMETRY:
s/l zamiast 20 wpisz 10
t/p zamiast 120 wpisz 15
Use_be daj false
Daj OK i Have Fun!!!
ilość zebranych pipsów
Gółwnie elektronika

Re: liczba pipsów w świeczce
tu masz, tylko mierzy od low do high,japac pisze:ma ktoś wskaźnik, który pokazuje ile pipsów ma aktualnie rysująca się świeczka. sprawdzanie krzyżykiem jest uciążliwe
jak chcesz żeby mierzył od open do close to w kodzie trzeba zmienić dwie zmienne.
Sam jesteś robot, to jest wersja w której nie ma stopa kroczącego. Wygląda to jak luktom order visual ale z innej beczki.Helium pisze:pawlilimicimited pisze:OPIS:
Przecież to jest robot a on pyta o wskaźnik
Dałem bo sam używam a może komuś się przyda na teraz daję pipsometr TEJ SAMEJ FIRMY
A tutaj jest pipsometr

luktom pipsometr nie mierzy wielkości świecy człowieku tylko ile zarobiłeś lub straciłeś
http://pl.luktom.biz/Page/73/luktom-pipsometer
Dodano po 5 minutach:
http://pl.luktom.biz/Page/73/luktom-pipsometer
Dodano po 5 minutach:
co ma stop kroczący do wielkości świecy???pawlilimicimited pisze: to jest wersja w której nie ma stopa kroczącego
Gółwnie elektronika

No więc właśnie, podobny do luktoma ale ten w dodatku kiedy wchodzisz w pozycje na świeczce, pokazuje ile świeczka ma pipsów + odpowiednim wolumenem pokazuje ci kwotę ile na świeczce masz. Chyba że chodzi jeszcze o coś innego - to przepraszam za kawałek niewyparzonego jęzora.
Chciałem być miły i przystępny i zaś chyba nie w te drzwi wszedłem.

Chciałem być miły i przystępny i zaś chyba nie w te drzwi wszedłem.

jaki podobny przecież podałeś właśnie luktoma.pawlilimicimited pisze:podobny do luktoma
Przecież nie będziesz specjalnie zawierał transakcji po to aby zobaczyć ile świeczka na pipsów. Ogarnij się.pawlilimicimited pisze: dodatku kiedy wchodzisz w pozycje na świeczce, pokazuje ile świeczka ma pipsów + odpowiednim wolumenem pokazuje ci kwotę ile na świeczce masz
Ps. Fajnie, że chciałes byc miły i przystępny ale radzę troche doczytać literatury

Gółwnie elektronika

Helium, coś ci się popierdzieliło bo nie do mnie z tymi obliczeniami świeć, zamiast radzić mi literatury zobacz kto pytał o ten dziwny wskaźnik. Gratuluję spostrzegawczościHelium pisze:jaki podobny przecież podałeś właśnie luktoma.pawlilimicimited pisze:podobny do luktoma
Przecież nie będziesz specjalnie zawierał transakcji po to aby zobaczyć ile świeczka na pipsów. Ogarnij się.pawlilimicimited pisze: dodatku kiedy wchodzisz w pozycje na świeczce, pokazuje ile świeczka ma pipsów + odpowiednim wolumenem pokazuje ci kwotę ile na świeczce masz
Ps. Fajnie, że chciałes byc miły i przystępny ale radzę troche doczytać literatury