Pomoc profesionalisty

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
tolak5
Stały bywalec
Stały bywalec

Pomoc profesionalisty

Nieprzeczytany post autor: tolak5 »

Proszę o pomoc osobę która przez co najmniej rok inwestuje na koncie real i ma miesiąc w miesiąc stabilne zyski jeśli jest tu taka osoba to sam z chęcią posłucham jej opinii:)
"Idź tak daleko, jak sięgasz spojrzeniem; gdy tam dojdziesz, będziesz mógł spojrzeć dalej."
J.P.Morgan
Obrazek

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

A ta opinia ma polegać na ?

Awatar użytkownika
tolak5
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tolak5 »

Nie do końca sprecyzowane pytanie :)Nagromadziłem masę książek,nie wiem od czego zacząć.Opinie na temat wszelkich źródeł wiedzy,które wybrać,jaką książkę o makro itp.Od czego zacząć żeby się przygotować do spekulacji na rynku.Proszę o plan lekcji,krok po kroku czego mam się uczyć,czym nie zawracać sobie głowy.
"Idź tak daleko, jak sięgasz spojrzeniem; gdy tam dojdziesz, będziesz mógł spojrzeć dalej."
J.P.Morgan
Obrazek

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

tolak5 pisze:Od czego zacząć żeby się przygotować do spekulacji na rynku
Może od tego?
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=18695
;-)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Jak już pisałem na priv, proponowałbym nic nie czytać. A jedynie oglądać wykres. Aż do bólu.

btbftr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: btbftr »

Cyb pisze:Jak już pisałem na priv, proponowałbym nic nie czytać. A jedynie oglądać wykres. Aż do bólu.
true :) niedawno zaczalem przygode z forex i sporo czytalem, po przeczytaniu zaczelo mi isc coraz gorzej :) a szerokim lukiem omijaj subforum prognozy, dzieku kilku dobrym radom bylem 150pips w plecy, nawet z ciekawosci nie zagladaj :)

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

btbftr pisze:a szerokim lukiem omijaj subforum prognozy, dzieku kilku dobrym radom bylem 150pips w plecy, nawet z ciekawosci nie zagladaj
Dokładnie ! Nigdy nie bierz pod uwagę innych prognoz/analiz i tak dalej. NIGDY.
Graj jak uważasz ,a jeśli nie umiesz to ćwicz dalej albo lepiej odpuścić . :wink:

ODPOWIEDZ