Wspólny projekt - 2 trejderów 1 konto (realne, 5000 PLN)
-
- Uczestnik
Wspólny projekt - 2 trejderów 1 konto (realne, 5000 PLN)
Zrobiłem z kolegą eksperyment, postanowiliśmy założyć wspólne konto realne.
Inwestujemy już z osobna jakiś czas, nie jesteśmy jacyś super mistrzowie niemniej poprzez wspólny projekt chcemy wprowadzić więcej dyscypliny w nasz trading.
Wspólne inwestowanie zaczynamy od 1.10, konto zostało dziś założone.
Wpłacamy po 2 500 PLN.
Wkrótce także opiszę zasady jakimi będziemy się kierowali.
Tutaj będę wklejał co jakiś czas statementy konta oraz czy przestrzegaliśmy wspólnie ustalonych zasad oraz jak układały się nasze relacje.
Inwestujemy już z osobna jakiś czas, nie jesteśmy jacyś super mistrzowie niemniej poprzez wspólny projekt chcemy wprowadzić więcej dyscypliny w nasz trading.
Wspólne inwestowanie zaczynamy od 1.10, konto zostało dziś założone.
Wpłacamy po 2 500 PLN.
Wkrótce także opiszę zasady jakimi będziemy się kierowali.
Tutaj będę wklejał co jakiś czas statementy konta oraz czy przestrzegaliśmy wspólnie ustalonych zasad oraz jak układały się nasze relacje.
Ciekawy projekt. Pokaże między innymi czy istota wspólnego trading roomu ma sens ( bo tam właśnie może dochodzić do tego typu sytuacji gdzie jedna osoba podgląda drugą i wpływa na nią - tu jest jeszcze bardziej ten proces nasilony ). Piszcie również subiektywne odczucia z komunikacji i relacji pomiędzy wami jak się kształtowały podczas projektu.
Powodzenia !
Powodzenia !
fx-forum
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Coś mi gdzieś tam dzwoni że było coś podobnego na forum albo może sam pomysł.
Ja bym proponował że jeden gra systemem a drugi kontroluje MM.
Pozdro
Ja bym proponował że jeden gra systemem a drugi kontroluje MM.
Pozdro
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein