G-Funk na wykresie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

G-Funk na wykresie

Nieprzeczytany post autor: IndyInwes »

Po pierwsze to w wolnym chwilach pisze wiersze; chętnym podesle na priv, nie mam od kilku(2-3) miesiecy czasu bądź chęci z samego siebie na AKTYWNY trading i chciałbym założyć swój dzienniki;k to moja na teraz odległa mysl "niezwiązana z tematem teraz prawodopoodbnie będzie bo tak" - cytat mojego qmpla ;p
Przesiedziałem troche przed wykresem życia i z chęcią podziele się z mniej doświadczonymi traderami moimi obserwacjami: formacje cenowe a przede wszystkim zastosowaniem płynnosci rynku względem wyznaczonego szybko trendu xd; pokazy swoich wejsc na koncie demo oczywiscie - cały zysk z real juz dawno przpeiłem. Przymierzam się do gry na niskich interwałąch - skalping.
Głównym moim sprzymierzeńcom będzie wino domowej roboty i formacje cenowe & opór wsparcie. Jestem ciekaw czy ten dziennik zmobilizuje mnie do kontynuacji działań na fx, bo tak od 2-3 miesięcy średnio mi się chce cokolwiek hehe.. Jeżeli to byłby dziennik niewypał to z góry przepraszam. Chciałbym go rozwinąć ale nie wiem na ile pozowili mi moja nieobliczalna osobowosc. dobre 2 lata przesiedziałem przed wykresem takze chciałbym się z Wami tym podzielic a teraz uciekam, musze jechać do bibioloteki oddak ksiązki związne hmm z forexem na prawno tez po częsci ;) Wpadłem dzisiaj;' fuck ucieknie mi autobus... dobra zmykam... mam nadzieję, ten dziennik mnie zmobiluzuje :D Ja sam moge go czytac takze jeszcze mam troche w butelce i musze isc do kierowcy autobusu powiedziec " JEDEN GO GORZOWA" ::D

http://www.youtube.com/watch?v=Ejh0XFtx ... ure=fvwrel

KOOOOOOOOOOOOZAK NUTA

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

MOj ryzunsek z dzisiaj w nocy? NIe pamietam - to problem o którym wczesniej pisałem... mało pamiętam :P
Do rzeczy. na obrazku nr XXXD widac klasyczny wzrost i opór, niewielki spadek sygnalizuje o niewielkim odbiciu i większym spadku...

PS. Wyyebałem się na autobus, pojade tym następnym; moze kierowca będzie bardziej uprzejmy..... ciezka sprawa.

/////////
Znowu niedozowlne rozszerzenie ktore jest zabronione - nie mozna się wykazać; opgarne to później xd

////////
http://www.youtube.com/watch?v=Ejh0XFtx ... ure=fvwrel
Ciekawe czy jakis moderator sie wqrwi ;D

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Dostałem własnie smsa: Włącz Bonus i dzwon zza DARMO!zA 2 MIN ODBERANE Z INNYCH SIECI OTRZYMASZ 1 DARMOWĄ MINJUTE DO ERA
(t-mobile) wPISZ TO I TO..... dzien zapowiada się naprawde pełen wrażeń... taki sms zmieni moje całeżącie

Drogi moderatorze, uszanuj moją twórczość i pomimo moich niezachowanych regulaminowych symobolów zastrzegam sobie prawo do uwawania powyzszej tersi poniwaz zostanie ona rozwinięta juz niebawem - az oczy Wam zbieleją jakim jestem dobrym traderem który czasami spamuje w swoim temacie który czywiscie jak ktos chchce moze nie odwiedza\ć.
Zawijam do piwnicy po wino... [pczekam na autobus - bo nie jest przerciez zimno (rok temu uratował mnie chłopak w wieku 25 lat na oko :D przytargał mnie do domuz -25; kompletnie zalenageo - nie polecam))
Wyniki mojej pisowni nie powinny wskazywac na to jakim jestem tarderem....

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Moderatorzy boją się przeczytąc to co napisałem xD
Dzisiaj zrobiłem kilka ładnych wejsc/wyjsc na edku. Wstawie fotki później ;d
Czasami przeglądam to forum i dostrzegam jedno... traderzy to ludzie a ludzie to idioci.

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Jestem ciekaw ile będzie wyświetleń teraz jak napisze nowego posta xD
Nie szanujecie siebie- marnujecie czas na czytanie bzdur :D Zacznijcie sami myslec...

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

takie konsole męczą i ludziska nudza sie :D
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

ODPOWIEDZ