Rysiek też chce zarobić
Rysiek też chce zarobić
Mam 21 lat. Forexem intersuje się od 2 tygodni. Założyłem konto na oandzie. Generalnie uwarzam że stop loss to bezsens. Startuje na realu ze 100$. Nie mam wykształcenia finansowego (skończyłem technikum gastronomiczne). Szukam teraz roboty (
może coś znajde...). Na forexie chciełem se dorobić. Pozdrawiam Rysiek.

Witaj. Bezsens to wyrzucać 100$ bo inaczej tego co robisz nie można nazwać.
Jeżeli nie podejdziesz do tematu poważnie i odpowiedzialnie to takimi słowami za jakiś czas zakończysz przygodę z forexem.Rysiek333 pisze:Na forexie chciełem se dorobić.
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
wszystkie Ryśki to fajne chłopaki 
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj ... dded#at=38

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj ... dded#at=38
Przypomina mi to journal z ostatnich tygodni,gdzie Pan pisał że nie ma pojęcia o fx,będzie wróżył z kart i potem kosił pipsy.
Tutaj widzę coś podobnego,tylko pipsów brakuje.
Tyle że patrzać na awatar może konto jest założone w innym celu.W końcu wybory idą:)
A jeżeli faktycznie jesteś poważny w tym co piszesz to...Skalperzy bójcie się,Wasz czas jest policzony
Swoją drogą ciekawe czy dalej uważasz że SL to bezsens,no ale dobrej zabawy życzę.
Tutaj widzę coś podobnego,tylko pipsów brakuje.
Tyle że patrzać na awatar może konto jest założone w innym celu.W końcu wybory idą:)
A jeżeli faktycznie jesteś poważny w tym co piszesz to...Skalperzy bójcie się,Wasz czas jest policzony

Swoją drogą ciekawe czy dalej uważasz że SL to bezsens,no ale dobrej zabawy życzę.
- Encefaloid
- Bywalec
Zawsze od wróżenia jest metoda na sen ....
Opowieść prawdziwa, człowieka który mnie zaraził ;-) forexem.
"Zrobiłem króciaka na EUR/USD na 1 lot, potem wpadli kolesie z wodą ognistą i jak się obudziłem to było 300 pipsów do przodu, normalnie to bym już z 7 razy zamknął ;-)".
"Zrobiłem króciaka na EUR/USD na 1 lot, potem wpadli kolesie z wodą ognistą i jak się obudziłem to było 300 pipsów do przodu, normalnie to bym już z 7 razy zamknął ;-)".