530.94 zl startuje
530.94 zl startuje
Witam
Przed swietami postanowilem wyczyscic swoje konto do zera ( znaczy sie do 0.94 gr.)
Jutro wpalcam 530 zl i startuje
Jestem ciekaw ile uda sie ugrac
Konto XTB
Zapraszam od jutra
Przed swietami postanowilem wyczyscic swoje konto do zera ( znaczy sie do 0.94 gr.)
Jutro wpalcam 530 zl i startuje
Jestem ciekaw ile uda sie ugrac
Konto XTB
Zapraszam od jutra
- Damian_GTK
- Pasjonat
przez pol roku z 12000 tys ugralem 37688.94Damian_GTK pisze:Jeśli można zapytaćile w % Ci się udało ugrać przez te pół roku? i drugie pytanie, ile czasu już inwestujesz?
Na FX gram juz prawie 4 lata

Najwiekszym rekordem jaki zrobilem to bylo chyba 3 lata temu z
400 zl w dwa tyg. zrobilem 11 tys
Ta sztuka nie udala mi sie do tej pory,sam sie zastanawiam jak to wtedy zrobilem
- Damian_GTK
- Pasjonat
W takim razie szacun
jak narazie to dla mnie takie wyniki są astronomicznym osiągnięciem... zyskać ponad 200% w ciągu pół roku
no nieźle, gratuluję
Takie pytanie mam, jaki stosujesz MM? Jakie ryzyko dopuszczasz w pojedynczej transakcji, bo nie wydaje mi się że stosując ryzyko rzędu 1-2% da się coś takiego osiągnąć
z pewnością będę zaglądał na ten Journal
pozdrawiam

Takie pytanie mam, jaki stosujesz MM? Jakie ryzyko dopuszczasz w pojedynczej transakcji, bo nie wydaje mi się że stosując ryzyko rzędu 1-2% da się coś takiego osiągnąć
z pewnością będę zaglądał na ten Journal

pozdrawiam
TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej
Najczesciej gram bez Sl bo mnie totalnie wkurzaDamian_GTK pisze:W takim razie szacunjak narazie to dla mnie takie wyniki są astronomicznym osiągnięciem... zyskać ponad 200% w ciągu pół roku
no nieźle, gratuluję
z pewnością będę zaglądał na ten Journal![]()
pozdrawiam
ale stawiam sobie zawsze jakis pulap (kwotowy) i tam koncze
Moze to dziwne ale zazwyczaj wchodze w 95 % depa nie kiedy 100 %
Wiem to czyste szalenstwo ale tak gram