nawet nie umiem jeżdzić autem...
nawet nigdy nie skosiłem trawnika...
Jestem prostym 22 latkiem, który jedynie co trochę potrafi to troche patrzeć na wykres, tylko tyle ... który w..wia się gdy wszyscy go pytają czy znalazł w końcu jakąś sensowna robotę i o to co ma zamiar robić w życiu. Który bardzo wierzy w siebie i wierzy ze te błękitne plaże, miękki piasek i piękne dziewczyny * staną się w końcu rzeczywistością. ...
Jestem Maklerem papierów wartościowych nr 2486. Będę zamieszczał na tym blogu wszystkie moje transakcje łącznie z realnym stanem konta, tak na pamiątkę , tylko po to by kiedyś na tym "miękkim piasku" mieć o czym sobie poczytać. aaa... no i mam na imię Mateusz.
Będę bazował na teorii fal Elliotta i ciagu liczb Fibonacciego. Nie mam zamiaru opisywać mojej metody dokonywania transakcji z racji tego, że mnie ktoś tego nauczył i z szacunku do tych osób nie będę ujawniał szczegółów. Przy kazdej transakcji bede podawał cene wejscia, sl oraz Tp.. Przy każdej transakcji będzie informacja z realnym stanem konta. Liczba dokonywanych trejdów nie jest oszałamiająca , ale ja nie gram po to aby grać tylko po to by wygrać...
SL zawsze 20 pkt + spread
TP zawsze 90 pkt.
W jednej transakcji ryzykuje max 2% kapitału
Mój realny stan konta ma dzien 14 listopad 2010 roku to 3576,30zł
*Madziu, z tymi dziewczynami żartowałem