witam serdecznie to moj pierwszy post, mam nadzieje,ze w dobrym dziele, forum obserwuje juz od kilku miesiecy (ROBICIE TU KAWAŁ DOBREJ ROBOTY) lecz nie pisalem postow poniewaz znajdowalem wszystko czego potrzebowalem poprzez opcje "szukaj" ale doszedlem do moment w ktorej potrzebuje pomocy:) a mianowicie: prosil bym o napisanie skryptu ktory bedzie mnie powiadamial ALARMEM jesli waruki ktore chce aby spelnil zostana spelnione:
gram skalpelem C4 http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=8680 dobry system podeslany przez chojniaka:)
chcialbym aby strzalka ze wskaznika smSuperTrix MTF m15 byla w prostej lini lub WYPRZEDZALA O MAX 10-15 min strzalke ze wskaznika smSuper TRIX_v1
chcialbym aby alarm byl na tyle głosny aby mnie obudził nawet w nocy
mam nadzieje,ze to pomoze wielu osobą poniewiaz znacznie ulatwi prace z tym systemem
szczegóły znajduja sie w załaczniku
Z gory Dziekuje i życze wielu pipsów:))))
pozdrawiam Daniel
C4 -alarm
-
- Bywalec
C4 -alarm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Bywalec
- borysewicz
- Stały bywalec
-
- Bywalec
borysewicz-dzieki, sprobuje zagadac do chojniaka moze on potrafi przerobic te wskazniki.
dzisiaj zarobilem 20 pips, ogolnie dzisiejszy dzien nie oblitowal w sygnaly ktore mnie interesuja. Wiele trafnych sygnalow pojawia sie na sesji azjatyckiej. w zeszlym tygodniu gdy zastepowalem kolege w pracy na nockach (pon-srody) zostalo wygenerowanych ok 22 sygnaly(przez 3 dni od 00:00-06:00) z ktorych 17 bylo minimum 10 pips do zarobienie. mam nadzieje, ze temat sie rozwinie bo naprawde warto.
pozdrawiam
Daniel
dzisiaj zarobilem 20 pips, ogolnie dzisiejszy dzien nie oblitowal w sygnaly ktore mnie interesuja. Wiele trafnych sygnalow pojawia sie na sesji azjatyckiej. w zeszlym tygodniu gdy zastepowalem kolege w pracy na nockach (pon-srody) zostalo wygenerowanych ok 22 sygnaly(przez 3 dni od 00:00-06:00) z ktorych 17 bylo minimum 10 pips do zarobienie. mam nadzieje, ze temat sie rozwinie bo naprawde warto.
pozdrawiam
Daniel
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
-
- Bywalec
Pierz Andrzej - bardzo dziekuje
zniecierpliwoscia czekam na dodanie alertu dzwiekowego:) prosze aby dzwiek byl długi i nie wylanczal sie automatycznie tylko poprzez klikniecie myszka,chodzi mi o to by dzwiek byl wstanie obudzic spiacego niedzwiedzia;] poniewaz wiele sygnalow niestety przesypiam;]
pozdrawiam:)

pozdrawiam:)
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum