Statement
Statement
Czy spod MT4 statement (i detailed statement) można zapisać w innym formacie niż HTML? Interesuje mnie .xls albo .cvs...
Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, to najbogatsi byliby niewolnicy.
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Dzięki... Brak opcji w typie pliku trochę mnie zmylił, że się nie da. Ale wolałem zapytać, bo może jednak się da 

Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, to najbogatsi byliby niewolnicy.
statement
Mam powazny problem z zapisaniem pliku statement & detailded statement...
Po kliknieciu prawym na arkusz zlecen wybieram "zapisz raport" lub" zapisz szczegolowy raport" po czym "zapisz" otwiera sie nowe okno i jest informacja " nie odnaleziono pliku" i nie ma go nawet zapisanego nigdzie na komputerze.
Nie rozumiem czym jest to spowodowane...
Jesli ktos mial podobny problem prosze o pomoc.
Po kliknieciu prawym na arkusz zlecen wybieram "zapisz raport" lub" zapisz szczegolowy raport" po czym "zapisz" otwiera sie nowe okno i jest informacja " nie odnaleziono pliku" i nie ma go nawet zapisanego nigdzie na komputerze.
Nie rozumiem czym jest to spowodowane...
Jesli ktos mial podobny problem prosze o pomoc.

Tak na szybko przychodzi mi do głowy:Fx1 pisze:Nie rozumiem czym jest to spowodowane...
a) restart lub reinstalacja platformy
b) zapisanie pliku np. na pulpicie i zobaczenie czy coś się pojawi chociaż na chwilę (zmniejsz okno terminala by widzieć pulpit)
c) spróbuj zapisać w innym formacie
Kiedyś na jednej platformie miałem tego typu problem i pamiętam, że w ten sposób kombinowałem...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu