Proszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki ?

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
marcin76
Gaduła
Gaduła

Proszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki ?

Nieprzeczytany post autor: marcin76 »

witam

mam 2 wskazniki jeden z guikami on i off na on włącza przez iCustom ten drugi , a na Off kasuje elementy widoczne na ekranie z wczytanego wskaznika .

Problem polega na tym że naciskając drugi raz na zielony guzik nie wczytuje wskaznika ponownie

a jak zmienimy TF to znowu działa , ale tylko raz hmmmmm. :shock:

problem w tym że nie wiem o co chodzi , prosze o pomoc

dzieki pozdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

marcin76
Gaduła
Gaduła

Re: Proszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki ?

Zrobiłem to samo bez iCustom , cały środek przeniosłem z wczytywanego wskaznika do głównego bazowego z guzikami i robił identycznie to samo otwierał tylko raz . Po zmianie TF znowu się resetował i działał tylko raz . Więc problem musi być z kodem tego wskaznika , jak by się komuś chciało zerknąć aby to naprawić był bym wdzięczny . Zrobił bym na tej podstawie resztę i wrzucił na forum dla wszystkich .

dzięki pozdr

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

marcin76 pisze:Zrobiłem to samo bez iCustom , cały środek przeniosłem z wczytywanego wskaznika do głównego bazowego z guzikami i robił identycznie to samo otwierał tylko raz . Po zmianie TF znowu się resetował i działał tylko raz . Więc problem musi być z kodem tego wskaznika , jak by się komuś chciało zerknąć aby to naprawić był bym wdzięczny . Zrobił bym na tej podstawie resztę i wrzucił na forum dla wszystkich .

dzięki pozdr
Nie zagłębiałem się w kod.

marcin76
Gaduła
Gaduła

JAREK67 pisze:
marcin76 pisze:Zrobiłem to samo bez iCustom , cały środek przeniosłem z wczytywanego wskaznika do głównego bazowego z guzikami i robił identycznie to samo otwierał tylko raz . Po zmianie TF znowu się resetował i działał tylko raz . Więc problem musi być z kodem tego wskaznika , jak by się komuś chciało zerknąć aby to naprawić był bym wdzięczny . Zrobił bym na tej podstawie resztę i wrzucił na forum dla wszystkich .

dzięki pozdr
Nie zagłębiałem się w kod.

ok dzięki Jarek67 za pomoc

pozdr

ODPOWIEDZ