witam serdecznie
piszę z prośbą do osób które znają się na programowaniu i tworzenie wskaźników
mam fajny pomysł na zrobienie fajnego wskaźnika do pomiaru odp stref gdzie cena odp reaguje i bardzo często w tych strefach z odpowiednią formacją świecową następuje odwrócenie trendu , chciałbym po przez wykonanie takiego wskażnika ułatwić mierzenie i wyznaczanie odp stref
wyznaczanie tych stref jest bardzo skuteczne , więc połączenie 3 mierzeń Fibo w jednym wskaźniku było by rewelacyjne
w załącznikach opisałem jak by to mogło wyglądać
mam nadzieję , że taki wskaźnik jest możliwy do zrealizowania
pozdr
wykonanie wskaźnika dla korekt ABCD -pokazujący odp strefy
wykonanie wskaźnika dla korekt ABCD -pokazujący odp strefy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: wykonanie wskaźnika dla korekt ABCD -pokazujący odp stre
Mierzenie Fibo to sztuka nie dasz rady zautomatyzwać tago
"If music is dying musicians are killing it" - MP
ja chcę tylko połączyć 3 wskaźniki w 1 i ułatwić sobie mierzenie
może ma ktoś standardowe wskaźniki w Fibo z MT4 w formie kodu mq4
może ma ktoś standardowe wskaźniki w Fibo z MT4 w formie kodu mq4
Wykonywałem podobny wskaźnik wyszukujący zniesienia zadanych poziomów wewnętrzne lub zewnętrzne. Nie jest to zbyt proste ale do zrobienia. jeśli Ci zależy, to napisz na prv, to pogadamy.
Z gotowych dostępnych wskaźników możesz ewentualnie zerknąć na ZUP. Jest to wskaźnik bardzo robudowany, ale nie wiem czy będzie spełniał to, o co Ci chodzi.
Z gotowych dostępnych wskaźników możesz ewentualnie zerknąć na ZUP. Jest to wskaźnik bardzo robudowany, ale nie wiem czy będzie spełniał to, o co Ci chodzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W Dynamic Traderze ten sposób wizualizacji geometrii jest mocno rozbudowany. Można kasować zbędne poziomy pozostawiając jedynie te, które tworzą węzły tj. miejsca zagęszczenia różnych poziomów