Dzień dobry.
Nie ukrywam, jestem nowy i zielony jeśli chodzi o Forex. Sprawa ma się troszke inaczej jeśli chodzi o programowanie i wspomaganie decyzji. Obecnie badam teren i zastanawiam się czy jest jakaś serwis WCF, który umożliwia pobieranie aktualnych danych o kursie w mniej więcej w czasie rzeczywistym. Jeśli jeszcze poprzez ten serwis można by było przeprowadzać tranzakcję sprzedaży oraz kupna to w ogóle byłoby fajnie. Środowiskiem testowym (konto testowe) też bym nie pogardził.. Jeśli zna ktoś adresy serwisów lub brokerów, którzy udostępniają serwisy prosiłbym o podlinkowanie, pomoc.
Przepraszam jeśli nie użyłem słów specjalistycznych. Jak na razie nie zgłębiałem tematu, bo chcę najpierw rozeznać ten temat o serwisach.
Serwisy WCF dla forex
Re: Serwisy WCF dla forex
Witaj,
W kwestii kursów - moja firma wkrótce wypuści takowy produkt, który będzie działał m.in. właśnie przez WCF, do tego w czasie rzeczywistym.
W kwestii handlu przez WCFa to już bardziej złożona kwestia, więc odezwij się na maila do mnie (biuro at algotronic.pl) i napisz czego potrzebujesz i dla jakich platform, a postaram się pomóc
Pozdrawiam
Łukasz Tomaszkiewicz :: luktom
W kwestii kursów - moja firma wkrótce wypuści takowy produkt, który będzie działał m.in. właśnie przez WCF, do tego w czasie rzeczywistym.
W kwestii handlu przez WCFa to już bardziej złożona kwestia, więc odezwij się na maila do mnie (biuro at algotronic.pl) i napisz czego potrzebujesz i dla jakich platform, a postaram się pomóc

Pozdrawiam
Łukasz Tomaszkiewicz :: luktom
algotronic- zaawansowane rozwiązania dla traderów
Odwiedź naszą stronę WWW, aby poznać pełną ofertę
Odwiedź naszą stronę WWW, aby poznać pełną ofertę