Zlecę napisanie wskaźnika

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
amerro

Zlecę napisanie wskaźnika

Nieprzeczytany post autor: amerro »

Witam,

Zlecę napisanie wskaźnika, która zaznaczał będzie mi HI i LOW (dwa różne kolory) wybranej przeze mnie świecy na dowolnym interwale czasowym.

Wskazanie świecy, której HI i LOW ma być narysowane, najchętniej widziałbym za pomocą kliku myszki na wybraną świecę.

Zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Dodaje hi low świecy oznaczonej linią pionową o nazwie "TimeMarket".

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

amerro

Nieprzeczytany post autor: amerro »

Dziękuję Esco za błyskawiczną reakcję:)

Niestety zaproponowana przez Ciebie wersja nie spełnia moich oczekiwań, albowiem:

a) na wykresie może być tylko jedna linia o nazwie TimeMarker, co zawęża działanie wskaźnika do wyznaczenia low/hi tylko jednej świecy, a mi zależy na nieskończonej ilości

b) po zaznaczeniu świecy np. na H1 i zejściu na mniejsze interwały, wskaźnik automatycznie dostosowuje się do aktualnej świecy na danym interwale na którą wskazuje linia TimeMarker, wyznaczając jej low/hi, a tak być nie powinno. Moim zamierzeniem było wyznaczanie hi/low świec z wyższych interwałów z możliwością ich podglądu na niższych interwałach

c) nie dopowiedziałem, ale chciałbym, aby wskaźnik nanosił również wartości liczbowe po prawej stronie okna wykresu (tak jak po naniesieniu tradycyjnej linii w mt4)

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

luktom_biz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: luktom_biz »

zrobimy bez problemu z wszystkimi wymaganiami.

wysłałem wiadomość na priv.

ODPOWIEDZ