Ślad na wykresie po wykonaniu zlecenia

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
gregorio99
Gaduła
Gaduła

Ślad na wykresie po wykonaniu zlecenia

Nieprzeczytany post autor: gregorio99 »

W EA przykładowo daję zlecenie kupna:

Kod: Zaznacz cały

OrderSend(Symbol(),OP_BUY,1,Ask,3,Ask-25*Point,Ask+25*Point,"My order #2",16384,0,Green);
Jak można ustawić tak, żeby po wykonaniu się zlecenia, na wykresie pozostał jakiś ślad po moim SL, targecie i cenie kupna? (chodzi mi o wstawienie w to miejsce znaczków graficznych czy coś w tym stylu).

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Nic nie trzeba ustawiać. Jeśli na końcu nawiasu dasz Green to każde otwarcie zlecenia będzie zaznaczone zieloną strzałką. Kolor sobie możesz zmieniać. Tak samo przy zamykaniu zlecenia na końcu nawiasu możesz sobie wpisać kolor strzaki zaznaczającej na wykresie zamknięcie zlecenia.
Jeśli w tych nawiasach na końcu masz "CLR_NONE" to nie będzie strzałek.
Solą życia jest kasa.

Awatar użytkownika
thisredone
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: thisredone »

wszystkie inne informacje jak sl, tp czy cokolwiek innego możesz pokazać za pomocą funkcji ObjectCreate()

gregorio99
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gregorio99 »

Dzięki za dobre rady!
Jeżeli chodzi o funkcję ObjectCreate() to szczerze mówiąc, nie do końca wiem jak ją zaimplementować. Napisałem coś takiego ale w ten sposób nie jest do końca właściwy:

Kod: Zaznacz cały

OrderSend(Symbol(),OP_SELL,0.1,Bid,5,Ask+9*Point,Ask-9*Point,"My order #2",0,0,Green);
ObjectCreate("t1", 22, 0, Time[0], Ask-9*Point, Time[0], Ask+9*Point);
Jak zrobić aby sl, i tp ładnie mi się zaznaczył, poza tym pytanie czy właściwie podaję parametry oraz parametr odpowiedzialny za datę... :?:

ODPOWIEDZ