z powodu braku RAM'u, sciany 4ch monitorow i pilnowania wszystkiego wymyslilem ze na wykresy na ktore zaglada sie rzadziej mozna zagladac co jakis czas do html'a
co trzeba zrobic
1. zalozyc konto demo
2. ustawic okno ze wskaznikami jakie sie chce
3. ustawic automat do robienia screenshotow
4. skopiowac pliki *.html z zalacznika do MT4/experts/files
5. zagladac przez przegladarke do html'a przez index.html
/ewentualna modyfikacja plikow html nie powinna sprawiac problemow, wystarczy zamienic symbol waluty - najlepiej notatnik lub wordpad/
nie obczajam html'a, ale prosta strone potrafie zrobic. to jest banal dla latwego zagladania do wykresow. w linijce 7 kazdego html'a ustawiamy co ile sec ma sie odswiezac strona. dziala na pewno w IE8.
w zalaczniku moje screenshoty z html'ami
z powodu ograniczen w wielkosci wysylanego zalacznika kilku screen'ow nie ma
Dodano po 39 sekundach:
jakies beznadziejne niczemu nie sluzace ograniczenia
Dodano po 24 minutach:
pomysl na zbyt duza ilosc okienek w metatraderze
pomysl na zbyt duza ilosc okienek w metatraderze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
oszczedzajmy cykle procesora
i nie tylko
powiem wiecej. z php mozna nawet dawac zlecenia z wlasnego www 
dodalbym jeszcze screen jak wyglada moj MT4 do robienia tych screen'ow, ale te absurdalne ograniczenia LOL
PS
o co chodzi o zgloszeniu do moderatora
przeciez to wszystko moje i powstalo dzisiaj w nocy
czyzbym zlamal regulamin i nie mozna tu publikowac czegos co sie komus przyda i to za FREE ??

dodalbym jeszcze screen jak wyglada moj MT4 do robienia tych screen'ow, ale te absurdalne ograniczenia LOL
PS
o co chodzi o zgloszeniu do moderatora

przeciez to wszystko moje i powstalo dzisiaj w nocy
czyzbym zlamal regulamin i nie mozna tu publikowac czegos co sie komus przyda i to za FREE ??
Re: i nie tylko
Proponuje wrzucić na jakiś imageshack i wkleić link.bialy pisze: dodalbym jeszcze screen jak wyglada moj MT4 do robienia tych screen'ow, ale te absurdalne ograniczenia LOL
kilka modyfikacji
dla potrzeb publikacji nie bede zakladal konta, ale mam 24okienek, a moze byc wiecej jak ktos chce, screeny zawsze sa te same a jakosc i wielkosc sa konfigurowalne
Dodano po 1 godzinach 55 minutach:
obecny screen MT4. juz zapomnialem jak sie robi screeny z platformy
w MT4 normalnie nic nie widac, ale w html'u jak najbardziej
PS
jesli ktos ma ochote dopisac fragmenty php do kodu /tworzenie plikow *.txt lub *.bin to piszcie do mnie bo skladnia bedzie wazna/ moge to umiescic w EA ktore bedzie zajmowalo pozycje
PS2
nawet nie musi byc php, nie obczajam htmla, ale jesli jest mozliwosc pod wykresami umiescic linijke z parametrami zlecenia, ktora utworzy plik *.txt w katalogu plikow /czyli obecnym files/ to tez da rade
Dodano po 17 godzinach 58 minutach:
1. zastapiony oryginalny OHLC
2. dodany dzienny zakres HL
3. +kolor timera,OHLC i zakresu
poczatkujacy w programowaniu: znajda cos dla siebie
Dodano po 1 godzinach 55 minutach:
obecny screen MT4. juz zapomnialem jak sie robi screeny z platformy

w MT4 normalnie nic nie widac, ale w html'u jak najbardziej
PS
jesli ktos ma ochote dopisac fragmenty php do kodu /tworzenie plikow *.txt lub *.bin to piszcie do mnie bo skladnia bedzie wazna/ moge to umiescic w EA ktore bedzie zajmowalo pozycje
PS2
nawet nie musi byc php, nie obczajam htmla, ale jesli jest mozliwosc pod wykresami umiescic linijke z parametrami zlecenia, ktora utworzy plik *.txt w katalogu plikow /czyli obecnym files/ to tez da rade
Dodano po 17 godzinach 58 minutach:
1. zastapiony oryginalny OHLC
2. dodany dzienny zakres HL
3. +kolor timera,OHLC i zakresu
poczatkujacy w programowaniu: znajda cos dla siebie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.