automatyczne zarządzanie pozycją

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
Awatar użytkownika
emulin
Gaduła
Gaduła

automatyczne zarządzanie pozycją

Nieprzeczytany post autor: emulin »

Hej!

szukam skryptu, którym mógłbym za pomocą myszki przesuwać SL, TP, BE oraz ustawiać miejsca do częściowego zamykania pozycji.
Wiem, że LuktomVisualOrder spełnia te wszystkie wymogi, ale niestety u mnie zamykanie częściowe pozycji nie działa wogole... :/ pewnie dla tego, że mam więcej cyferek w cenie..

Testuje teraz autografa http://www.admiralmarkets.pl/mqlabs/download-ag4/ i działa całkiem spoko, tylko że własnie tego zamykania pozycji częściowego niema(chyba) :/

znacie może jakieś inne skrypty/programy/whateva???

cheers!
"nie ważne jak dużo mleka może wypić twój sąsiad lub czy jego dzieci podkradają ser żółty z kanapek swoich rówieśników, tak naprawdę ważne jest to czy potrafiłbyś przepłynąć jezioro mając schowanego w kieszeni banana i 3 litry bezołowiowej benzyny"

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

Luktom Visual Order
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
emulin
Gaduła
Gaduła

Tig3r pisze:Luktom Visual Order
8) a coś czego nie wymieniłem...?

albo może w tym autografie da się jakoś zamykać cześć pozycji...?
"nie ważne jak dużo mleka może wypić twój sąsiad lub czy jego dzieci podkradają ser żółty z kanapek swoich rówieśników, tak naprawdę ważne jest to czy potrafiłbyś przepłynąć jezioro mając schowanego w kieszeni banana i 3 litry bezołowiowej benzyny"

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Pogadaj z Twórcą na pewno działa tylko masz źle ustawione.

Awatar użytkownika
emulin
Gaduła
Gaduła

Tig3r pisze:Pogadaj z Twórcą na pewno działa tylko masz źle ustawione.
pisałem... . On źle działa na wykresach gdzie masz dokładniej podaną cenę i tak jak normalnie masz default_sl_level na 20, to na alpari to jest 2 pipsy :P tzn tylko zamykanie części pozycji źle działa, reszta jest GIT
Ostatnio zmieniony 06 sie 2010, 11:58 przez emulin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nie znam programu bo nie używam, ale co to za problem zwiększyć wszystkie pipsy o 10.

Awatar użytkownika
emulin
Gaduła
Gaduła

Tig3r pisze:Nie znam programu bo nie używam, ale co to za problem zwiększyć wszystkie pipsy o 10.
o to chodzi ze gdy ustawiam CP to się ustawia całkiem gdzie indziej i nieraz zamyka się sama pozycja :/

ODPOWIEDZ