prosze o pomoc w ustawieniu robota
prosze o pomoc w ustawieniu robota
mama jednopytanie zainstalowalem robota i co oznaczaja ustawienia hour start trade 0.
hour stop trade 1, rozumiem po angielsku co to znaczy tylko jak ustawic zeby szukal caly czas bo narazie to nic nie szuka, pozdrawiam i dzieki
hour stop trade 1, rozumiem po angielsku co to znaczy tylko jak ustawic zeby szukal caly czas bo narazie to nic nie szuka, pozdrawiam i dzieki
Re: prosze o pomoc w ustawieniu robota
To zapewne oznacza od której do której robot ma otwierać i kończyć zajmować pozycję. Poza wyznaczonymi godzinami robot jest nieaktywny.france25 pisze:mama jednopytanie zainstalowalem robota i co oznaczaja ustawienia hour start trade 0.
Z łaski swojej podziel się tym robotem.
Nie robię ich pod kątem sprzedaży. Są to "odpady", które powstają podczas poszukiwań złotego grala. Jednak nie wyrzucam ich ponieważ w każdym z nich tkwi jakiś pomysł, do którego mogę kiedyś wrócić.
Jest ich aż tak dużo ponieważ nie szukam EA, które jest dobre tylko w pewnym okresie. Jeśli pomysł nie okazuje się gralem - odpada.
Jest ich aż tak dużo ponieważ nie szukam EA, które jest dobre tylko w pewnym okresie. Jeśli pomysł nie okazuje się gralem - odpada.
Solą życia jest kasa.
zaciekawilo mnie to co napisales, moze za bardzo skaczesz miedzy systemami? zamias posiedziec dluzej i dopracowac, a ze tak zapytam masz choc 1 grala?personov pisze:Nie robię ich pod kątem sprzedaży. Są to "odpady", które powstają podczas poszukiwań złotego grala. Jednak nie wyrzucam ich ponieważ w każdym z nich tkwi jakiś pomysł, do którego mogę kiedyś wrócić.