prosze o pomoc w ustawieniu robota

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
france25
Stały bywalec
Stały bywalec

prosze o pomoc w ustawieniu robota

Nieprzeczytany post autor: france25 »

mama jednopytanie zainstalowalem robota i co oznaczaja ustawienia hour start trade 0.
hour stop trade 1, rozumiem po angielsku co to znaczy tylko jak ustawic zeby szukal caly czas bo narazie to nic nie szuka, pozdrawiam i dzieki

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Skąd wziąłeś tego robota?
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Musisz pytać autora. Ja mam u siebie ponad 100 robotów i w każdym są inne nazwy parametrów. Nie ma uniwersalnego nazewnictwa. Można jedynie zgadywać.
Solą życia jest kasa.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

personov pisze:Ja mam u siebie ponad 100 robotów
Po co zatem tyle robotów?, czyżbyś je wszystkie przetestował?.Pochwal się który jest wart uwagi, jeżeli w ogóle.
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Moje produkcje. Żadnego nie wywalam. Wszystkie są zarchiwizowane.
Solą życia jest kasa.

Szymon80
Gaduła
Gaduła

Re: prosze o pomoc w ustawieniu robota

Nieprzeczytany post autor: Szymon80 »

france25 pisze:mama jednopytanie zainstalowalem robota i co oznaczaja ustawienia hour start trade 0.
hour stop trade 1, rozumiem po angielsku co to znaczy tylko jak ustawic zeby szukal caly czas bo narazie to nic nie szuka, pozdrawiam i dzieki
To zapewne oznacza od której do której robot ma otwierać i kończyć zajmować pozycję. Poza wyznaczonymi godzinami robot jest nieaktywny.
Z łaski swojej podziel się tym robotem.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Nikt nie sprzedaje kury znoszącej złote jajka. :lol:

Ps. Myślę ze temat można skierować do kosza.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

personov pisze:Moje produkcje
No to szacun, -jak już będę się czuł średnio wyedukowany w traidingu to może kupię u Ciebie coś z tego bogactwa, jeżeli w ogóle taka opcja może mieć miejsce?
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nie robię ich pod kątem sprzedaży. Są to "odpady", które powstają podczas poszukiwań złotego grala. Jednak nie wyrzucam ich ponieważ w każdym z nich tkwi jakiś pomysł, do którego mogę kiedyś wrócić.
Jest ich aż tak dużo ponieważ nie szukam EA, które jest dobre tylko w pewnym okresie. Jeśli pomysł nie okazuje się gralem - odpada.
Solą życia jest kasa.

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

personov pisze:Nie robię ich pod kątem sprzedaży. Są to "odpady", które powstają podczas poszukiwań złotego grala. Jednak nie wyrzucam ich ponieważ w każdym z nich tkwi jakiś pomysł, do którego mogę kiedyś wrócić.
Jest ich aż tak dużo ponieważ nie szukam EA, które jest dobre tylko w pewnym okresie. Jeśli pomysł nie okazuje się gralem - odpada.
zaciekawilo mnie to co napisales, moze za bardzo skaczesz miedzy systemami? zamias posiedziec dluzej i dopracowac, a ze tak zapytam masz choc 1 grala?

ODPOWIEDZ