FOREX Price Action - Szukam chętnych do nauki
FOREX Price Action - Szukam chętnych do nauki
Witam wszystkich,
Chciałbym zakupić profesjonalny kurs Price Action jednego z popularnych traderów z rynku amerykańskiego. Wiem, że nauka tego podejścia do handlu wymaga dużego nakładu pracy i doświadczenia, jednak chciałbym pójść tą drogą. Kurs to .pdf i dostęp do serwisu z możliwością nauki na podstawie filmów instruktażowych. Pomyślałem, że może znajdę kogoś, kto również będzie zainteresowany Price Action. Moglibyśmy wtedy podzielić koszt kursu.
Proszę o informacje na priv.
Chciałbym zakupić profesjonalny kurs Price Action jednego z popularnych traderów z rynku amerykańskiego. Wiem, że nauka tego podejścia do handlu wymaga dużego nakładu pracy i doświadczenia, jednak chciałbym pójść tą drogą. Kurs to .pdf i dostęp do serwisu z możliwością nauki na podstawie filmów instruktażowych. Pomyślałem, że może znajdę kogoś, kto również będzie zainteresowany Price Action. Moglibyśmy wtedy podzielić koszt kursu.
Proszę o informacje na priv.
Re: FOREX Price Action - Szukam chętnych do nauki
Chetnych do nauki to nie znajdziesz. Wszyscy juz wszystko wiedza. A swoja droga szkoda kasy na kurs internetowy. Od Kwietnia rusza $200.00Daily.com(albo cos takiego) za darmo. Uczy jak zarobic $200.00 dziennie z malym kapitalem i bezpiecznie. Plus Live Trading Room(signals) z sesji NY ale chyba platny($100.00). Zadnych magicznych sztuczek tylko ciezka praca. To czego ucza robia na zywo. Jak nie dla Ciebie to stracisz tylko pare bucksow za jeden miesiac albo nic bez LTR.
-
- Pasjonat
czyli wystarczy jak dwie osoby się zapiszą, to rzeczywiście będzie 200$ dziennie, bezpiecznie i przyjemnie...Uczy jak zarobic $200.00 dziennie z malym kapitalem i bezpiecznie. Plus Live Trading Room(signals) z sesji NY ale chyba platny($100.00).

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Dzięki wszystkim za odpowiedzi 
Mógłbyś podać dokładny adres tej strony? nie mogłem znaleźć.
Po kilku latach na forexie wiem, że nie ma drogi na skróty i chcę poświęcić więcej czasu na naukę. Myślałem o kursie coś w stylu Niala Fullera, http://www.learntotradethemarket.com. Jednak później zacząłem czytać, że wiedza tam przedstawiona nie jest nadzwyczajna a Nial jest dobrym marketingowcem. Jestem zainteresowany PA i Harmonic Tradingiem i na tym chciałbym oprzeć swoją strategię. Pytanie, gdzie mogę zdobyć pełną wiedzę na ten temat, która będzie podstawą budowy strategii.
Dzięki, jednak obawiam się że na tyle podstawową wiedzę wyniosłem z SGH
Myślałem o nauce bardziej zaawansowanych formacji o dużym prawdopodobieństwie sprawdzalności, nie o tych podstawowych, podręcznikowych. Coś w stylu formacji których uczy Nial Fuller, jednak z pewnego źródła.
Czy może powinienem wziąć się za książki legend, takich jak Joe Ross?

Caldeborn,Chetnych do nauki to nie znajdziesz. Wszyscy juz wszystko wiedza. A swoja droga szkoda kasy na kurs internetowy. Od Kwietnia rusza $200.00Daily.com(albo cos takiego) za darmo. Uczy jak zarobic $200.00 dziennie z malym kapitalem i bezpiecznie. Plus Live Trading Room(signals) z sesji NY ale chyba platny($100.00). Zadnych magicznych sztuczek tylko ciezka praca. To czego ucza robia na zywo. Jak nie dla Ciebie to stracisz tylko pare bucksow za jeden miesiac albo nic bez LTR.
Mógłbyś podać dokładny adres tej strony? nie mogłem znaleźć.
Po kilku latach na forexie wiem, że nie ma drogi na skróty i chcę poświęcić więcej czasu na naukę. Myślałem o kursie coś w stylu Niala Fullera, http://www.learntotradethemarket.com. Jednak później zacząłem czytać, że wiedza tam przedstawiona nie jest nadzwyczajna a Nial jest dobrym marketingowcem. Jestem zainteresowany PA i Harmonic Tradingiem i na tym chciałbym oprzeć swoją strategię. Pytanie, gdzie mogę zdobyć pełną wiedzę na ten temat, która będzie podstawą budowy strategii.
DavidFx,
Dzięki, jednak obawiam się że na tyle podstawową wiedzę wyniosłem z SGH

Myślałem o nauce bardziej zaawansowanych formacji o dużym prawdopodobieństwie sprawdzalności, nie o tych podstawowych, podręcznikowych. Coś w stylu formacji których uczy Nial Fuller, jednak z pewnego źródła.
Czy może powinienem wziąć się za książki legend, takich jak Joe Ross?
sprawdz ten wątek na FF, gość reaktywował niedawno temat i chce przekazać wiedzę krok po kroku.. czyste PA i harmonic. filmy na bierząco oraz forum .
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=402253
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=402253
-
- Pasjonat
A te podstawowe książkowe to nie mają dużej skuteczności? Skoro tak piszesz w zdaniu twierdzącym to zapewne opierasz się o jakieś twarde dane statystyczne. Wrzuć tu je w wątku bo sam jestem ciekawy, wraz z metodologią. Natomiast jeśli te podstawowe się sprawdzają to po co komplikować sobie życie ?Myślałem o nauce bardziej zaawansowanych formacji o dużym prawdopodobieństwie sprawdzalności, nie o tych podstawowych, podręcznikowych.
Zaś ciekawi mnie jeszcze jakie to są zaawansowane formacje? baterfleje i inne pokemony ?
Caly material dostepny na rynku na temat handlu instrumentami finansowymi napisany zostal przez amatorow traderow. Udalo im sie na rynku zarobic pare groszy i mysla, ze odkryli Ameryke. To tak jak z tym gownem co sie przyczepilo do kola samolotu i krzyczy: "lecimy". Czego moze Ciebie nauczyc Pan Fooller? Obslugi Trading Station i stawiania SL na 100-200 pips. Aby zarobic kase na foreksie musisz znac ruchy kursu na kilka dni, tygodni przed. W Listopadzie podalem informacje na DT forum, ze EU odbije sie od 1.0505-20 min 400 pipek, plus opisalem prawie caly ruch do gory. W zalacznikach zobaczysz jak to zostalo obliczone na 2 tygodnie przed. Popatrz tez na maje analizy UC.
Tej strony jeszcze nie ma. Kwiecien albo Maj ruszymy ze strona i sygnalami na MQL5.com. Wszystko za darmo. Pokazemy jak zarabiac $200.00 dziennie z depozytem $3000.00, lewarem 1:7 max, SL 10-20 pipek. Dlaczego? Szukamy wspolpracownikow. Jak ktos to zlapie to zarobi min $25K miesiecznie(na poczatek).
No prawie za darmo. Za 50% zyskow do konca zycia.
Podaj swojego maila na PW i moge podeslac Ci pare info. na dobry poczatek. Powodzenia
PS.
Na UC popatrz na linnie i ostatnie dzienne maksyma. Wszysko z dokladnoscia do kilku pipek na tygodnie przed faktem.
Nic nie tracac mozna sie czegos nauczyc a jak sie jest dobrym to nawet zyskac partnerow.
Tej strony jeszcze nie ma. Kwiecien albo Maj ruszymy ze strona i sygnalami na MQL5.com. Wszystko za darmo. Pokazemy jak zarabiac $200.00 dziennie z depozytem $3000.00, lewarem 1:7 max, SL 10-20 pipek. Dlaczego? Szukamy wspolpracownikow. Jak ktos to zlapie to zarobi min $25K miesiecznie(na poczatek).
No prawie za darmo. Za 50% zyskow do konca zycia.
Podaj swojego maila na PW i moge podeslac Ci pare info. na dobry poczatek. Powodzenia
PS.
Na UC popatrz na linnie i ostatnie dzienne maksyma. Wszysko z dokladnoscia do kilku pipek na tygodnie przed faktem.
Nic nie tracac mozna sie czegos nauczyc a jak sie jest dobrym to nawet zyskac partnerow.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I po to hejtujesz szkoleniowców na lewo i prawo? Żeby samemu naciągać innych na jakieś gówniane szkolenia?
i w ogole sie nie patyczkuje tylko od razu podpisz cyrograf do konca zycia;)